25-10-2015, 03:27 AM
(24-10-2015, 08:49 PM)مهمان نوشته: سلام من از سال ٢٠٠٩گرين مارت امريكا را دارم الان ٣٠ماه از ٦٠ماه را در امريكا بودم ولى دو دفعه بيشتر شش ماه از امريكا خارج بودم يعنى يك دفعه هشت ماه و يك دفعه هفت ماه در اين مدت هم چون در امريكا كار نمى كردم و درامدى نداشتم ماليات پرداخت نكردم و خونه اى هم به نام خودم اجاره نبوده ايا الان واجد شرايط ستيزن شدن هستم يانه در ضمن سنم هم شصت سال هست
لازمه سیتیزن شدن این هست که شما به مدت ۵ سال «مقیم» امریکا باشید و حداقل ۳۰ ماه از این ۶۰ ماه رو در امریکا حضور فیزیکی داشته باشید. این که شما در امریکا مالیاتی پرداخت نکردید و خونهای نداشتید و دو بار به مدت بیش از شش ماه خارج از امریکا بودید میتونه راحت تعبیر به عدم اقامت در امریکا بشه. در گذشته در این زمینه کمتر سختگیری میشد، ولی اخیرا سختگیریها بیشتر شده و حدس میزنم که این موضوعات برای شهروند شدن شما مشکل ایجاد کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.