25-10-2015, 09:41 PM
(25-10-2015, 05:10 PM)مهمان نوشته: سلام ،
من دانشجوی صنایع چوب و کاغذ علوم تحقیقات هستم ، کلا هیچ اطلاعاتی ندارم چند سئوال داشتم که می خواستم راهنماییم کنید لطفا و اگر مشاوری رو می شناسید ممنون می شوم اطلاعات تماس اون شخص رو به من بدید :
1. دانشگاه دولتی و آزاد موثر هستش در گرفتن ویزا J2 و حتما باید دانشگاه آمریکا و پذیرنده معتبر باشه ؟
2. این فرصت مطالعاتی برای کانادا هم وجود داره ؟
3. می تونم قبل از تز دکترا اقدام کنم یا حتما بایدکل دوره دکترا تموم شود تا اقدام کنم ؟
4. مدرک زبان تافل بهتره یا msrt?
5.
سلام.
1- خیر، دانشگاه آزاد یا سراسری تاثیری در گرفتن/نگرفتن ویزای J1 نداره
2- در مورد کانادا، اطلاعاتی ندارم
3- ویزای J1 برای دوره های پسادکتری هستش، یعنی شما دکتری رو در دانشگاهی گرفتی، حالا میخوای دور پسادکتری رو بگذرونی. برای دوره های فرصت مطالعاتی (یعنی قبل از اخذ مدرک دکتری)، تا جایی که من اطلاع دارم، ویزای گروه M صادر میشه که قوانین مرتبط با اون متفاوت از ویزای گروه J هستش. به عنوان مثال
Students in M-1 status may not work on or off campus while studying, and they may not change their status to F-1
4- تا جایی که من اطلاع دارم شما باید English language Proficiency رو داشته باشید، یعنی نشون بدید به دانشگاه امریکا که به زبان مسلط هستید، لذا فکر میکنم تافل/آیلتس مورد تائید باشه.
اطلاعات کلی در مورد ویزای J رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید؛
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.