25-10-2015, 09:57 PM
(12-12-2014, 08:23 PM)fazelpour نوشته: با سلام
من از یک دانشگاه فرصت تحقیقاتی گرفتم و آنها به من کمک هزینه ای هم برای هفته ای بیست ساعت میدهند. من را به عنوان research assistant پذیرفته اند.
1- من ویزای J1 فقط میتوانم بگیرم؟ خود سفارت نوع ویزا را تعیین میکند؟
2- اگر من ویزای J1 بگیرم ولی کمک هزینه ای از دانشگاه و کشور مبدا نگیرم و فقط با کمک هزینه ی دانشگاه آمریکا و هزینه شخصی بروم باز هم شامل بند 212e که باید برگردم و حق ورود به آمریکا برای دو سال ندارم همچنان برقرار است؟
3- همسرم ویزای J2 بگیرد میتواند در این مدت کالج زبان برود و مدرک زبان بگیرد؟
4- آیا امکان تبدیل ویزای J1 به ویزاهای نوع دیگر هست یا اینکه برای فرصت post doc تمدید شود؟
سپاس گزارم
1- آفری که شما دریافت کردید به عنوان RA هستش و خود دانشگاه با توجه به آفر شما، برای شما I-20 یا DS-2019 صادر میکنه و بر اساس اون شما میتونید برای یکی از ویزای F (اگر I-20 داشته باشید) یا ویزای J (اگر DS-2019 داشته باشید) اقدام کنید.
2- در مورد بند 212e توصیه میکنم، لینک زیر رو مشاهده کنید؛
3- بله، دارندگان ویزای J2 میتونند به صورت تمام/پاره وقت در دانشگاه های امریکا، مشغول به تحصیل بشوند.
4- شما میتونید ویزای J1 رو به سایر ویزاها تغییر بدید در صورتی که بتونید اون Two-Year Home-Country Physical Presence رو waive کنید. ضمن اینکه اسپانسر شما، میتونه درخواست تمدید ویزای شما رو بده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.