25-10-2015, 11:18 PM
(25-10-2015, 09:07 PM)nasim1234 نوشته: دوستان من یه سوالی دارم درباره لاتاری.
من تا حالا دو بار شرکت کردم پارسال که آمریکا بودم و سه سال قبلش از ایران. امسال تابستون میخوام برم ایران و ویزام سینگله پس باز باید برم سفارت. خیلی حرف ها درباره اینکه لاتاری ویزای دانشجویی رو دچار مشکل می کنه یا نه شنیدم. به شخصه فکر می کنم بعضی افراد به دلایل دیگه ریجکت می شن و میگن بابت لاتاری بوده.
به هر حال مثل بقیه منم دوست دارم شانسمو امتحان کنم. به نظرتون واقعا تاثیر منفی داره؟ (برای امسال هنوز ثبت نام نکردم)
ممنون بابت جواب ها
به نظر من اگر آفیسر از شما نپرسه تاثیر منفی نداره. اگر بپرسه و جواب مثبت بشنوه، خیلی راحت میتونه این رو تعبیر به این بکنه که شما قصد دارید در امریکا بمونید و این دلیل کافی برای ندادن ویزا است. در نتیجه با توجه به احتمال کم برنده شدن، به نظرم بهتره که ریسک نکنید و در سالی که قراره ویزای دانشجویی بگیرید در لاتاری شرکت نکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.