26-10-2015, 12:41 AM
(25-10-2015, 11:44 PM)Torkan نوشته: درود M1KE بزرگ
نه منظورم این بود وقتی میشه ثبت نام کرد و عضو شد دیگه چه مفهومی داره مهمان باشه؟ واللا این اولین فرومیه که من دیدم بدون ثبت نام بشه نظر داد. درسته حق هر کسی هست که این کار رو بکنه ولی به نظر من بعضیها با غرض خاصی میان نظر میدن و میرن.
بااحترام،
ترکان
درود ترکان گرامی
سپاس از نظر و پیشنهاد شما.
ثبتنام کردن کاربر، روند خیلی سادهای نیست که مثلا کسی با یکی دو کلیک بتونه انجام بده و نیاز به پر کردن فرم و پاسخ دادن تعدادی سوال و انتخاب رمز عبور و در نهایت دریافت ایمیل فعالسازی و فعال کردن حساب کاربری داره. این روند اگر چه برای بسیاری از کاربرانی که مایلند طولانی مدت از سایت استفاده کنند و آشنایی کافی با کامپیوتر دارند ساده است، اما برای بعضی از کاربران دیگه و به خصوص افرادی که فقط یک سوال میخوان بپرسند سربار زمانی زیادی داره و بسیاری از این افراد در نهایت از پرسیدن سوال منصرف میشن. به همین خاطر، تصمیم ما بر این شد که این اجازه رو به کاربران مهمان بدیم که بتونند سوالهای خودشون رو بپرسند.
ضمن این که لزوما بد نیست که در زمینهای فرهنگسازی کنیم. در نتیجه این که ما اولین فروم فارسیای باشیم که به کاربران مهمان اجازه پست میده لزوما بد نیست، مگر این که مشکل خاصی در این زمینه پیش اومده باشه که باعث نگرانی باشه. میشه لطفا چند نمونه از این پستهایی که فکر میکنید مشکلساز هستند رو بگید تا ما بیشتر بررسی کنیم؟
در نهایت این نکته رو هم فراموش نکنید که ثبتنام کردن در سایت نیاز به دادن مشخصات حقیقی و اثبات هویت نداره. در نتیجه لزوم ثبتنام قبل از ارسال پست، جلوی سواستفاده رو نخواهد گرفت و تنها باعث میشه عده زیادی از کاربران سایت که به دنبال پاسخ سوالهاشون هستند نتونند راحت از سایت استفاده کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.