26-10-2015, 03:04 AM
(25-10-2015, 04:28 PM)ympl نوشته: خیلی ممنون از کمک خوبتون، فقط اینکه میشه کتاب رو خودمون ازمدرسه بگیریم و بخونیم یا حتما باید به موسسه های زبان بریم چون کلاس رفتن خیلی وقت ادمو میگیره واینکه بیشتر این مراکز توی تهران هستش (توی کامنت های قبلی گفته بودید الفا تست انگلیسیه پس فکر نکنم خیلی خوندنش مشکل باشه ولی خب اطلاعاتی هم در این زمینه ندارم میخوام از کاری که میکنم اطمینان داشته باشم )
در واقع آلفاتست اسم یکی از کتابهای شناخته شده ای است که سوال های آزمون ورودی مقطع کارشناسی دانشگاههای ایتالیا را ارایه میکند و به همین دلیل این آزمون ورودی در ایران به آلفاتست معروف شده.این آزمون در صورت تقاضای شما برای تحصیل در رشته های انگلیسی زبان، به زبان انگلیسی از شما گرفته و میشه و برای رشته های ایتالیایی زبان هم به زبان ایتالیایی.
نمونه سوالاتش رو غیر از کتاب مذکور با جستجو در اینترنت هم میتونید پیدا کنید حتی در سایت خود دانشگاهها و هم در سایت وزارت آموزش و تحقیق ایتالیا.برای مهندسی فکر میکنم در چهار زمینه ی منطق و هوش، ریاضی، فیزیک، و احتمالا(دقیق به خاطر نمیارم الان) زبان سوال داره و هر پاسخ منفی 1/4 نمره منفی داره.سطح سوال ها هم خیلی آسونتر از کنکور خودمون هست.
با این توصیفات، فارغ از اینکه سوال ها رو از چه منبعی، کتاب یا اینترنت، تهیه میکنید، به نظر من خودتون میتونید براش آماده بشید و نیازی به کلاس ندارید.حداکثر میتونید از کتابهای کمک آموزشی مثل گاج و قلمچی در زمینه هایی که ضعف دارید استفاده کنید.
!In bocca chiusa non entrano mosche