26-10-2015, 06:52 PM
(26-10-2015, 06:46 PM)parinaz amn نوشته: سلام دوستان
یکی از استادها جواب ایمیل من رو اینجوری داده
Thank-you for your interest. I receive many inquiries from students every year. At the moment I have not decided on which students I will be selecting for next year. Typically I wait till about February or March to make that decision based on all the students that have applied.
If you can convince me that you are the best student in terms of academic success and hard work then it will make my decision easier. I have attached a number of recent articles. Are you familiar with the techniques that we use in our laboratory? Did you write that article for publication? Can you send me a sampling of scientific writing in English?
بعدش من بهش گفتم که تا حدودی با کار آشنایی دارم ولی نه به صورت عملی ولی خیلی به تحقیقاتشون علاقه دارم. اینو جواب داده
As mentioned previously I usually make my decisions around February or March.
به نظرتون الان من باید واسه اون دانشگاه اپلای کنم و منتظر جوابش بمونم؟
درود
جسارتا استاد کجاییه؟ چه جواب درپیتی؟! یعنی چی If you convince me?!!
من جای شما باشم از خیرش میگذرم. چنین استادایی استاد پیچوندنن و خودشون هم نمیدونن آخرش چی میشه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.