26-10-2015, 10:33 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2015, 10:37 PM توسط automotive.)
(20-09-2015, 11:52 PM)arian.1757 نوشته: با سلام
ممنون می شم منو راهنمایی بفرمایید
من از چند روز دیگه تحصیل در مقطع ارشد رو شروع می کنم می خواستم راهنمایی کنید در طول تحصیل چه کارهایی رو انجام بدم و چه مسیری رو برم که وقتی ارشدم تموم شد پرونده قوی و خوبی برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) برای کشورهای کانادا و امریکا داشته باشم.ممنون
معدل کارشناسی: 14.44 (مهندسی عمران-عمران-دانشگاه ازاد کرج)
مقطع کارشناسی ارشد :مهندسی سازه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین
سطح زبان : در حال حاضر intermediate
با تشکر
با عرض سلام،
شما باید کارهایی را انجام بدهید که رزومه ی شما کتبا نوشته و قابل اثبات میباشد.
نکاتی که به نظر من باید انجام دهید با توجه به زمان دوساله ای که دارید.
1. معدل بالای 19، اصلا کار سختی نیست ولی همت بالایی را طلب میکند
2. داشجوی برتر شده یعنی: معدل شما بالای 17 باشد و از تمان هم دوره های شما نیز بالاتر باشد. مثلا دوست شما معدل 19 گرفته و این بالاترین معدل بین هم دوره ای های شماست(افرادی که در یک رشته و در یک سال و در یک نیم سال وارد همان دانشگاه میشود. یعنی مثلا ورودی های مهر ماه دانشگاه صنعتی شریف رشته برق گرایش قدرت که مجمئعا مثلا 50 نفر میشوند. دوست شما نفر اول در بین این 50 نفر میشود و اگر معل شما از همه و از او بالاتر باشد یعنی در این مثال ذکر شده 19.5 یا حتتی 19.001 شود شما دانشجوی برتر محسوب میشوید و در رزومه موضوع مهمی محسوب میشود. معادل انگلیسی آم Honored students که نفر اول first دوم second و سوم third حساب میشوند و فقط همین سه نفر دانشجوی برتر محسوب میشوند.
3. مقالات شما در مجلات معتبر ISI و با IF بالا و خیلی بالا و هرچه بالاتر بهتر، چاپ شوند. این یعنی یک مقاله از شما که مهندس IT هستید اگر در معتبرترین مجله ی IT در دنیا چاپ شود بورس شما تا آن جایی که من اطلاع دارم قطعی است هرچند قطعیت در فعل است و در عمل موارد دیگری نیست دخیل هستند و این بهتر از چاپ 10 مقاله در بی اعتبار ترین مجلات ISI محسوب میشود.
4. برای TOEFL و GRE از همین امروز برنامه ریزی کنید که قبل از فارغ التحصیلی این دو مدرک زبان را گرفته باشید. افزایش دایره لغت و گرامر از اهمیت بیشتری برخوردار است(برای شما که زمان زیادی دارید و کتاب ها را یکی یکی و بدون عجله اما با برنامه پیش ببرید)
5. اگر وضعیت مالی شما خوب است، ببینید بهترین کنفرانس های رشته ی شما در کدام کشور همسایه برگزار میشود. به آنجا رفته و مقاله ی خود را پرزنت کرده و اکثرا در بهترین کنفرانس ها، بهترین اساتید دانشگاهی رشته ی شما هم آنجا هستند و اگر از موضوع شما خوششان بیاید که بورسیه را رو ی هوا گرفته اید ولی اگر خوششان نیامد که شما جلو رفته و با پراف های محترک صحبت کنید از علایق علمی خود بگویید و سعی کنید نظر آن ها راجلب کنید. البته آن ها پراف هستند و اکثرا حوصله ی زیادی ندارند و سعی کنید با لبخند و خلاصه اصل مطلب را برسیانید.
پاینده باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید