28-10-2015, 07:07 PM
سلام
آقا از من آپدیت دوم خواسته شده بود توسط افسر دوم mp و آخر فایل نامبر هم در ایمیل درخواست بیمه و سابقه کار اضافه شده بود ایمیل اول هم از طرف mdy بود که فقط رزومه خواسته بود و rprf خلاصه منم تو ایمیل پیگیری تو عنوان ایمیل آخر فایل نامبرم mp اضافه کردم وپرسیدم کی حدودا کارم جور میشه بلافاصله یکربع بعد این ایمیل اومد .چقدر زود جواب دادن بنظرم همینطوری خواستن یک جواب بده.ایمیل هم از طرف همین mp اومده.دوستان نظر بدن.
Dear Applicant
The background checks are not yet completed in your file. Please contact us again in two months. We do not expect a final decision before January.
Sincerely
Service de l'immigration/ Immigration Section /mp
Ambassade du Canada / Canadian Embassy
35 avenue Montaigne
F-75008 Paris, France
www.amb-canada.fr/visas
آقا از من آپدیت دوم خواسته شده بود توسط افسر دوم mp و آخر فایل نامبر هم در ایمیل درخواست بیمه و سابقه کار اضافه شده بود ایمیل اول هم از طرف mdy بود که فقط رزومه خواسته بود و rprf خلاصه منم تو ایمیل پیگیری تو عنوان ایمیل آخر فایل نامبرم mp اضافه کردم وپرسیدم کی حدودا کارم جور میشه بلافاصله یکربع بعد این ایمیل اومد .چقدر زود جواب دادن بنظرم همینطوری خواستن یک جواب بده.ایمیل هم از طرف همین mp اومده.دوستان نظر بدن.
Dear Applicant
The background checks are not yet completed in your file. Please contact us again in two months. We do not expect a final decision before January.
Sincerely
Service de l'immigration/ Immigration Section /mp
Ambassade du Canada / Canadian Embassy
35 avenue Montaigne
F-75008 Paris, France
www.amb-canada.fr/visas
اقدام از طريق استان ساسكچوان.بعد از نامينيت شدن رسيدن مدارك به سيدني 11MAY 2015،ترانسفر فايل به پاريس 30JUNE 2015 دريافت EP UCI 17 JULY2015 درخواست مديكال ترجمه پايان خدمت و رزومه و پرداخت هزينه 490 دلار AGUST7,2015 انجام مديكال و هزينه 490 دلار 25AUGST,2015 آپديت دوم بيمه و گواهي اشتغال بكار 2SEP2015 ارسال مداركم 10SEP 2015 وضعيت فعلي MEDICAL RECEIVED ميگن در مرحله بك گراند چكه