29-10-2015, 10:13 AM
(28-10-2015, 02:07 PM)مهمان نوشته: سلام من كارشناس ارشد معماري هستم و مي خوام تغير رشته بدم و در يكي از دانشگاه هاي المان كه تحصيلرايگان هستش رشته ي دندانپزشكي را انتخاب كنم. من براي پذيرش چطور بايد اقدام كنم؟ آيا بعد از اتمام تحصيل براي من امكان كار در همان آلمان هست؟ و اينكه در حين تحصيل ميشه كار دانشجويي داشت؟
شما باید از ابتدا برای پزشکی تحصیل کنید، تغییر رشته از معماری و زیر مجموعه فنی نمیشه به پزشکی!! ضمناً معدل بالایی باید در پیش دانشگاهی و دیپلم اخذ کرده باشی. و اینکه دارای سطح بالای زبان المانی هم باشی حداقل C1
(28-10-2015, 10:19 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشيد من فارغ التحصيل كارشناسي مامايي از دانشگاه سراسري با معدل ١٦.٧٠ هستم برا تحصيل در رشته دندان پزشكي چه مداركي لازم دارم و اينكه گفته شده تحصيل در بعضي دانشگاها رايگانه درست هست؟؟
بله بیشتر دانشگاههای پزشکی در المان رایگانه. و زبان تدریس هم المانی. شما شاید واحد های مامایی برای دندانپزشکی مورد تایید وزارت بهداشت و دانشگاه مربوطه قرار نگیره و از ابتدا تحصیل کنید. باید از دانشگاه بپرسی. ضمناً معدل بالاتر باید داشته باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public