29-10-2015, 10:41 AM
(25-10-2015, 11:41 PM)kavan نوشته: سلام دوستان
من یه سری سوال داشتم جزوه انجمن رو دانلود کردم همه رو خوندم واقعا عالی بود جواب خیلی از سوالاتم بود یعنی کسی اون جزوه رو بخونه تقریبا همه چی دستش میاد
الان من تصمیم گرفتم برای آلمان اقدام کنم و با یکی از دوستان تو آلمان که دانشجو هست صحبت کردم
من لیسانس مکانیک دارم از دانشگاه آزاد با معدل 14 و آیلتس 7 دارم
1-سوال اولم اینه که اول بگید کدوم شهر بهترینه برای این رشته و بعد کدوم دانشگاه(ضمنا سایت DAAD رو هم دیدم)ترجیح میدم شما کمکم کنید
ایشون به من گفتن که 700 یورو ازتون میگیرم که کارای از قبیل گرفتن نوبت رایگان از سفارت،پذیرش از دانشگاه،پر کردن انگیزش نامه،گرفتن خوابگاه رو شامل میشه از دانشگاه بوخوم(bochum)
حالا من سایت دانشگاه رو مطالعه کردم این چیزها همش از خدمات دانشگاست حتی میان دنبالت در فرودگاه،
2-سوالم اینه از دوستان که آیا من اشتباه میکنم؟
3-به نظرتون خودم اقدام کنم یا از طریق ایشون؟چون میگم میرسم اونجا کسی باشه مثله راهنما
4-آیا دانشگاهای آلمان جواب ایمیلهای انگلیسی رو میدن؟
1- این بستگی به خودتون داره در چه شهری با چه معیاری زندگی کتید! یکی شهری کوچک و بی سروصدا رو به جایی مدرن و بزرگ و شلوغ ترجیح میده و برعکس. کلاً دانشگاه Aachen از بهترین های مکانیک در اروپاست. در شهر اخن و شعبه دیگر در حولیچ هر دو شهری کوچک در غرب المان.
2- اصولاً نیاز به کمک از طرف هیچ agent نیست. کاملاً دسرسی اسان داره.
3- باز هم عرض میکنم ارسال چند برگه و منتظر پاسخ ماندن خیلی کار سختی نیست!
4- بله. اگر دوره به انگلیسی باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public