29-10-2015, 11:40 AM
(29-10-2015, 11:36 AM)gene نوشته: سلام یه سوالی داشتم من مدارکم را دادم داراترجمه ترجمه کرده مهر دادگستری هم خورده(ریز نمرات و دانشنامه های لیسانس و فوق لیسانسم را)دو تا سوال دارم اولا شنیدم که مدارک باید مهر وزارت علوم داشته باشه ایا منظور همان مدارک فارسی قبل از ترجمه است یا اینکه الان باید این مدارک را دوباره بفرستم وزارت علوم؟و سوال دوم اینکه مدارک من مهر وزارت خارجه ندارن ایا اینمهر برای همه کشور ها ضروریه؟اگه نه کدامها نیاز به این مهر دارن ؟و برای گرفتن این مهر باید چی کار کنم؟با تشکر
درود
بدون تایید وزارت علوم چطور ترجمه شده؟! (اصلا به این سوال نمیشه جواب داده شما از اول به اخر میایید!) دارالترجمه رسمی ترجمه کرده!؟ بدون تایید وزارت علوم مدارک ترجمه رسمی نمیشن.
خیر برای بعضی کشورها لازم نیست. مثلا آمریکا اصلا نمیشناسه این رو. اینکه کدامها باید به دانشگاه و سایت مربوطش مراجعه و یا بپرسید. مگه میشه اینجا اسم 100000 هزار دانشگاهی رو که مهر نیاز دارن رو آورد. کشورهای اروپایی اکثرا میخوان.
برای گرفتن همون دارالترجمه و یا خودتون برید وزارت امور خارجه ادرسش رو گذاشتم تو یه تاپیکی مهر رو بگیرین. بهتره خودتون ببرین. هر چند خیلی گرون شده شنیدم.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.