30-10-2015, 03:10 AM
دوست من، شما اگر ارسال های این تاپیک رو مطالعه میفرمودید، قطعا به جواب تمام سوالاتتون میرسیدید...
1- برای اخذ وقت، باید فرم I20 یا حداقل Sevis Code درج شده روی اون رو داشته باشید.
2- مراحل اخذ وقت مصاحبه سفارت رو میتونید در تاپیک us-visa.info مشاهده کنید. در تعدادی از سفارت ها مثل ترکمنستان، میتونید با ایمیل برای اخذ وقت، اقدام کنید.
3- بله میتونید. سوالات مرتبط با DS-160 رو در این تاپیک دنبال کنید.
4- خیر
1- برای اخذ وقت، باید فرم I20 یا حداقل Sevis Code درج شده روی اون رو داشته باشید.
2- مراحل اخذ وقت مصاحبه سفارت رو میتونید در تاپیک us-visa.info مشاهده کنید. در تعدادی از سفارت ها مثل ترکمنستان، میتونید با ایمیل برای اخذ وقت، اقدام کنید.
3- بله میتونید. سوالات مرتبط با DS-160 رو در این تاپیک دنبال کنید.
4- خیر
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.