(31-10-2015, 07:53 PM)Amir ho نوشته: سلام اقای ترکان،
خیلی خوشحال شدم که شما جوابم رو میدید،
بله منظورم دکتر رستمی هستن،
سوالی که دارم اینه که من چون دارم واسه یک سال ریسک می کنم میخواستم از شما که تجربه بیشتری دارید بپرسم که آیا شانس گرفتن فاند رو به صورتی که مخارجم رو تامین کنه دارم؟و اینکه در چه رنک دانشگاهی شانس دارم؟
چون همه میگن که برای ارشد فاند ها محدوده و ای موضوع منو میترسونه.
اگرم لطف کنید از تجربه خودتون بنویسید خیلی خوشحال میشم،
با تشکر
درود
خواهش میکنم امین جان
چون من خودم این راه رو رفتم تا حدودی وارد هستم. ببینید گرفتن فاند در ارشد معمولا دقت کنید معمولا از دانشگاههای متوسط به بالا و خوب آمریکا به این صورته که شما قبل رفتن یا باید مخ استادی رو بزنید که به نظر خود من بدون داشتن تجربه مقاله کار سختی هست و یا واسه دانشگاهی اپلای کنید که معمولا position phd کمتری بر میداره و به ارشدها هم فاند اختصاص میده. مثلا من به شما میگم یکی از دوستانم از دانشگاه نه چندان مطرح رنک 130 حدودی (رنک USNEWS) آمریکا منظورمه با معدل حدود 14.8 و با toefl 93 و ولی با gre 1260 که فکر میکنم در اسکیل جدید بشه حدودا 323 که خوب گرفتنش یکم راحت نیست تونست از همون اول فاند بگیره.
بذارید کامل توضیح بدم: علت اینکه واسه ارشد از همون اول فاند نمیدن دو تا دلیل داره:
1- استاد میدونه ترم اول دانشجو باید درس برداره حداقل 9 واحد یا حتی 12 واحد و وقتی برای ریسرچ نداره.
2- استاد چون از سابقه تحقیقاتی دانشجو با خبر نیست میترسه ریسک کنه.
علت اینکه دانشگاه خودش TA یا فاند کمکیار استاد نمیده پس چیه؟
آهان، اینجاست که دانشگاه میگه چرا به دانشجویی فاند بدیم که به احتمال زیاد ما رو پل میکنه واسه:
1- یا رفتن به صنعت که به درد دانشگاه نمیخوره حالا کاری ندارم برده آمریکا میشه!
2- یا میره دانشگاه بسیار بهتر (یکی از اهداف خود من بود!)! امیدوارم استادم نبینه این رو!
هر چند شوخی کردم و من همون اول به استاد هم گفتم من فقط ارشد رو اینجاماااااا...که در کمال تعجب اونم گفت میدونستم!
پس کمی فاند دادن واسه ارشد سخت میشه.
حتی ممکنه شما با رزومه رویایی باز هم واسه ارشد نتونید فاند بگیرید چون اولویت با دکتراست. دقت کنید رزومه رویایی گفتم و اولویت.
پیشنهاد من اینه که بله میصرفه منتهی نمیدونم چقدر با مستقیم دکترا آشنا هستید ولی اگر حساسیت خاصی روی دانشگاه ندارید به نظر من با نمرات خوب زبان حدود 95 و 315 حدودی گفتم حالا زیاد بیاد چه بهتر میتونید از رنکهای حدود60 یا 50 یا 40 یا حتی 30 هم فول فاند بگیرید منتهی واسه مستقیم دکترا. (دقت کنید رنک usnews)
به نظرم چند تا دانشگاه مستقیم دکترا (رنک خوب) و چند تا مستر رنک نه چندان خوب منظورم 80 ایناست اپلای کنید.
بعد دادن امتحانات زبان و قطعی شدن رزومه میشه بهتر نظر داد.
من خودم دکتر رستمی رو ندیدم و فقط شنیدم و احتمالا بتونن کمکتون کنن ایشون هم اگرصمیمی هستید البته اگر...
پ.ن: تجربه خودم. top 20 رفتی رفتی نرفتی:
1- سعی کن اول ایالت و استاد واست مهم باشه بعد رنک (البته در شرایط برابر از لحاظ فاند)
مثلا رنک 40 یک شهر خوب رو ترجیح بده به رنک 25 شهر داغون!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.