31-10-2015, 11:45 PM
(31-10-2015, 09:31 PM)Ali.ch.since نوشته: سلام.من سطح زبان الان درحد advanceهست وفقط باید روی لیستنینگ و گرامر بیشتر کار کنم.دقیقا یک سال هم زمان دارم تا زمان آزمون و میخام حتما بالاترین نمره رو بگیرم مثل 120.خب وقتم زیاده.ولی الان نمیدونم چطور شروع کنم.رفتم تعیین سطح بهم گفتن میتونم خودم کتابای تافل ibt رو سلف استادی کنم.←←فقط یه مشکلی دارم.به نظرتون اول کتاب لانگمن prepration رو بخونم بعد برم کتاب تافل مهارت ها رو بخونم؟؟؟؟لطفا کمک کنیو
سلام،
یک سال بازه زمانی خیلی خوبی برای آمادگی آزمون تافل هست. اینکه سطح زبانتون خوبه هم تاثیر بسزایی در موفقیتتون داره اما باید توجه داشته باشید که تافل یه آزمون مهارت محوره و تنها به دانش زبان متکی نیست و نقش تکنیک و مهارت پاسخ دهی خیلی خیلی مهمه. اگر سطح زبانتون خوبه می تونید لانگمن مطالعه نکنید و از همون دلتا برای آشنایی با ساختار آزمون و شروع استفاده کنید البته برای مهارت های ریدینگ و لیسنینگ. در کنارش لغت های ضروری برای تافل حفظ کنید. برای آشنایی با نوع سوالات و نحوه پاسخ دهی به سوالات بخش اسپیکینگ و رایتینگ ویدئوهای نوت فول ببینید. با توجه به زمانتون می تونید کتب امادگی ازمون دیگه رو هم مطالعه کنید و دو ماه مونده به آزمون تست های TPO رو با زمان بندی کار کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.