01-11-2015, 09:29 AM
(01-11-2015, 06:51 AM)niloofar_m نوشته: سلام
می خواستم بپرسم برای دانشگاه هایی مثل SFU در کانادا که برای ایران حداقل معدل 16 رو ذکر کردن، آیا ممکنه ذکر نمره تافل 114 و گفتن اینکه در حال کار روی یه مقاله هستم به یه استاد باعث شه که توجهشون به معدل کمتر شه؟ یا اینکه با داشتن معدل بین 14 تا 15 کلا شانس پذیرش و فاند گرفتن از بین می ره؟
(@nasim1234 خیلی ممنون می شم اگه جواب بدی )
تجربه اینطور نشون داده که اگر دانشگاههی در کانادا معدلی رو حداقل قرار داده به سختی اون شرط رو کمرنگ کرده. نمره تافل سوای معدله، نمیشه گفت که مثلاً شخصی تافل خوبی داره، حتماً دانشجوی خوبیه. این نمره تنها بیانگر قدرت شما در به کار گیری زبان انگلیسی در سطح آکادمیکه.
طبق این لینک، شما به حدقل معدل 16 نیاز دارید که بتونید اپلای کنید. بحث فاندیگ هم معمولاً به این صورت نیست که کسی حداقل رو داشته باشه، به طور قطعی بهش کمک هزینه ها تعلق بگیره. اما کاری که شما میتونید انجام بدید که یک ایمیل به تحصیلات تکمیلی دانشگاه بزنید و بگید که "من این معدل رو دارم و طبق این لینک این معدل نیازه. به نظرتون اپلای کنم؟".
پیشنهاد من اینه که شما اگر همچین نمره تافلی دارید با یک GRE مناسب از بهترین دانشگاههای آمریکا میتونید پذیرش بگیرید. البته واسه مقطع ارشد اغلب به صورت جزئی، ولی شانس بسیار خوبی خواهید داشت.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers