02-11-2015, 01:28 PM
(02-11-2015, 10:28 AM)elec-star نوشته: سلام دوستان
من کلاس زبان های عمومی که میرم سطحم ترم اول upper هست، شش ماه وقت دارم برای ازمون دادن و در ضمن تمام وقتم ازاد نیست برای زبان، کتاب دلتا رو تهیه کردم و میخوام شروع کنم، لغات تافل رو با نرم افزار انکی شروع کردم، تمام tpo ها رو هم گرفتم که بخونم
ولی یکم در برنامه ریزی خوندنم گیج هستم که الان چی رو بخونم و مثلا هر روز چی بخونم کتاب های grammer va vocab in use رو هم تهیه کردم ولی نمیدونم چقدر با این وقت خوندنشون واجبه
میشه در برنامه ریزی خوندنم کمکم کنین ممنون
سلام، زمان خوبی برای آماده شدن دارید. به نظرم یک ماه اول به حفظ لغات ضروری تافل بپردازید. بعد کتاب Official guide و دلتا رو مطالعه کنید برای آشنایی با ساختار آزمون. در ادامه می تونید تا دوماه مونده به امتحان، بخش های ریدینگ و لیسنینگ بقیه کتاب های آموزشی موجود برای آمادگی تافل رو هم تمرین کنید و complete test ها رو با زمان بندی پاسخ بدید. در این بازه زمانی ویدئوهای نوت فول رو هم ببینید تا با ساختار سوالات اسپیکینگ و رایتینگ هم آشنا بشید و شروع به تمرین این بخش ها هم کنید. مخصوصا زمان بندی رو حتما مدنظر داشته باشید. هرچی بیشتر تمرین کنید پیشرفت بیشتری خواهید داشت. اگر هم براتون امکان پذیره برای این دو مهارت یه کلاس فشرده برید تا اشکالاتتون تصحیح بشه. TPO ها رو دوماه مونده به امتحان و حتما به سبک امتحان و با زمان بندی کار کنید. و حتما بعد از هر آزمونی اشکالاتتون برطرف کنید. ترجیحا هم از تست های آخر شروع کنید.
به نظر من لزومی به مطالعه جداگانه کتاب گرامر نیست چون کلاس زبان می رید و گرامر رو تا حد زیادی آموزش دیدید. می تونید برای رفع اشکالات گرامری اسپیکینگ و رایتینگ از این کتاب کمک بگیرید و بهش مراجعه کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.