02-11-2015, 11:22 PM
(02-11-2015, 10:56 PM)Torkan نوشته: درود
وزنه ها به سمت مقالات سنگینی میکنه. اگر مقالات درست حسابی هست حتما از الان با اساتید ارتباط برقرار کنید. البته شرط لازم نیست به هیچ وجه ولی به نظرم میتونید RA بگیرید. در ضمن اگر GRE رو بتونید اون نمره رو بگیرید بین رنکهای 30 تا 50 شانس دارید. حتی با کمی تخفیف 20 به بعد.
البته رنک بازم میگم مهم نیست. شما ببین کدوم دانشگاه بودجه زیادی داره در USNEWS. در این سایت رنکها هست با اطلاعات اضافی مربوطه.
همچنین ببین کدوم دانشگاهها روی خوشی به ایرانی ها نشون دادن و همچنین اساتید زیادی در زمینه مکانیک که شما کار میکنین دارن.
اینها بسیار مهمتر از رنک هست در این مساله شک نکنید. مگر اینکه برید TOP 10 که بحثش جداست.
پ.ن: این رو واسه دوستانی که در آینده میخونن میگم باور کنید رنک آنچنان مهم نیست. TOP 10 رفتید رفتید (اپلای کنید) ولی حتی بعد پذیرش بین دانشگاه رنک 20 رنک 40 ببینید واقعا کدوم استادای خوبی داره و ایالتش خوبه و در اینده بهتر میتونید لینک کنین خودتون رو.
مثلا من دانشگاهی با رنک 30 در ایالت یوتا قبول بشم با فاند و از دانشگاهی با رنک 60 در کالیفرنیا بدون ذره ای فکر میرم کالیفرنیا!
من اساتیدی در دانشگاههای گمنام آمریکا میتونم به شما نشون بدم که واقعا یه سر و گردن حتی از اساتید MIT هم بالاترن! از کجا میگم:
1- کلاساشون رو کامل آنلاین دیدم.
2- مقالاتشون رو جز به جز بررسی کردیم.
بااحترام،
ترکان
با سلام مجدد
از راهنمایی و پاسخ کاملتون نهایت تشکر رو دارم. بله من هم با شما در رابطه با رنک کاملا هم عقیده ام. به جزء top 10، که یه سر و گردن بالاترن، در مورد سایر دانشگاه ها بهتره که دنبال اساتید با زمینه کاری مورد علاقه ملاک باشه و خیلی 10-20 رنک بالا پایین تفاوت عظیمی ایجاد نمیکنه.
با احترام فراوان.