(02-11-2015, 08:42 PM)پوپو نوشته: ممنونم بابک جان
به نظر شما من اشتغالم رو مطرح نکنم؟ خب این یعنی هدر رفت زمان و انرژی من که اگه صرف کار دیگه ای (مثلن تحصیلات) شده بود بهتر بود.پیشنهادتون چیه؟
من نگفتم که شما اشتغالتون رو مطرح نکنید. باقی گذاشتن حفرههای زمانی طولانی در رزومه، علاوه بر این که از نظر حرفهای نکته منفی تلقی میشه، برای کلیرنس هم شک برانگیز خواهد بود.
در موارد مشابه شما، کاری که برخی انجام میدن اینه که کلمات حساسیت برانگیز رو از رزومه حذف میکنند. مثلا به جای این که به اسم کامل محل کار و جزئیاتی که شاید حساسیت برانگیز باشه اشاره کنند، به خود حرفهای که درش مشغول بودید در محلی که حساسیت چندانی ایجاد نمیکنه اشاره میکنند.
در نهایت دوباره تاکید میکنم که من نه به شما و نه به هیچ کاربر دیگهای توصیه نمیکنم که مطالبی خلاف واقعیت به سفارت یا دانشگاهها و غیره ارائه کنید. در نتیجه تصمیمگیری در این زمینه رو به خود شما واگذار میکنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.