04-11-2015, 11:07 PM
(04-11-2015, 04:24 PM)frzshyalda نوشته: سلام
من کارشناسی ارشد مدیریت بارزگانی گرایش تحول دانشگاه اراد کرمانشاه بامعدل 17/45 دارم
کارشناسیم همون دانشگاه با معدل 16
مقالات داخلی یک عدد و خارجی یکی در حال چاپ
مدارک زبان فعلن هم ندارم اما تا 3 ماه دیگه امتحان میدم تافل و جیمت وقصدم نمره بالاست و مطمئنم میتونم نمرات زبان خوبی بگیرم
سابقه کاری مرتبط و توصیه نامه هم دارم
ایا میتونم از الان شروع کنم به ارسال ایمیل به اساتید دانشگاه های تورنتو ؟و برای سال اینده فاند بگیرم ایا؟مثلن نمرات زبانم را قید نکنم
ممنون میشم توضیح بدید
درود مجدد،
اینطور که به نظر میرسه رزومه تحصیل متوسط رو به خوبی دارید و رزومه پژوهشی چشمگیری ندارید. کلاً کم دانشجویی در ایران هست که در رشته مدیریت بتونه در ژورنالهای قابل ارزیابی مقاله یا مقاله هایی رو چاپ کرده باشه. به همین علت پذیرش در این رشته به نسب به رشته های فنی و مهندسی نسبتاً دشوار تر هست. حال برسیم به فرآیندی که باید طی کنید، کارهای زیر انتظار میره که انجام بدید.
1- شرکت کردن در آزمونهای IELTS/TOEFL و GRE/GMAT و کسب نمرات هر چه بالاتر در این آزمون ها.
2-در صورت امکان اگر بتونید روی رزومه پژوهشی خودتون هم کار کنید خیلی مطلوب خواهد بود. توجه کنید که تنها ژورنالهای قابل استناد امتیاز محسوب میشوند و ژورنالهای پولی هندی و پاکستانی و امثل اینا تنها امتیاز منفی هستند.
3- ارتباط با اساتید وقتی که مدارک اولیه تون حاضر نیست کاری بس اشتباه هست. مگر اینکه در قالب طرح پرسش علمی/پژوهشی ای باشه که تنها خود ایشون بتونند پاسخگو باشند.
4- ددلاین اکثر دانشگاههای کانادا از 15 دسامبر شروع میشه و گاهاً تا اول مارچ هم دیده شده. اگر نمرات آزمونهای بالا به این تاریخ ها نمیرسه همچنان باید تا زمانی که این نمرات رو تهیه کنید دست نگاه دارید.
امیدوارم که توضیحات فوق به کارتون اومده باشه. همچنان اگر سوالی هست در تاپیک مورد نظر بپرسید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers