(06-11-2015, 11:12 AM)gol.dirsco7 نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان و عزيزان و با سپاس از اينكه وقت ميذاريد و جوابگوي سوالات بچه ها هستيد. ميخواستم ببينم با شرايط زير احتمال گرفتن فاند برام تا چه حد وجود داره.
يه توضيح اضافه اينكه من كلا ديگه به موندن ايران فكر نميكنم و حتي موقعيت هاي كاري پيشنهادي رو رد كردم. يه جورايي بريدم و حتما قصد دارم برم از ايران كه با توجه به رشته م اولويت اصليم آمريكاست. چون هم اينكه سطح بهتري دارن و واسه رشته ي من كار بيشتري وجود داره.
١. كارشناسي جامعه شناسي از دانشگاه تهران(قطب رشته جامعه شناسي كشور)
٢. معدل كل ١٦.١٠
٣. TOEFL و GRE هنوز امتحان ندادم اما با توجه به پيشينه ي زباني كه دارم و الان هم روزانه بالاي شش ساعت دارم زبان ميخونم فكر ميكنم نمرات قابل توجهي كسب كنم.
٤. در حال كار روي دو تا مقاله با دو تا از استاد تمام هاي دانشگاهمون هستم. اساتيدي كه از شهرت بالاي بين المللي برخوردار هستند.
٥. سه تا ريكامنديشن خيلي خوب از اساتيدمون دارم كه دو تاش از همين اساتيد صاحب ناممون هست.
٦. روي بيانيه هدفم از همين الان دارم كار ميكنم و انشاالله يه چيز خيلي خوب ميخوام بنويسم.
٧. هدفم هم پذيرش گرفتن مستقيم دكتري بصورت فول فاند از دانشگاه هاي خوب آمريكاست.
ميخواستم ببينم قدري شانس دارم.
ممنونم از توجهتون
سلام
پیش از هرچیز لازمه موضوعی رو درباره direct phd برای شما روشن کنم...
معمولا داستان direct phd در رشته های فنی با سایر رشته ها می تونه خیلی متفاوت باشه...
سیلابس دروس فنی در مقطع لیسانس در ایران نه تنها استاندارد بلکه از سطح عام جهانی به طرز قابل توجهی بالاتر هست... به همین جهت دانشجویان top فارق التحصیل مقطع لیسانس ایران از لحاظ توانایی علمی و فنی شناخته شده هستند و همین باعث میشه که درخواست های direct phd اونها با دید بهتری بررسی بشه...
ولی در رشته های humanity رنگ و بوی قضیه کمی متفاوت هست... حتما تایید می فرمایید که diversity موضوعات تدریسی در حیطه رشته های humanity در هر کشوری بنا به نیاز ها و فرهنگ اون کشور متفاوت هست... به همین دلیل دانش فارق التحصیلان لیسانس هر کشوری می تونه diversity بالایی داشته باشه... و معمولا مقطع ارشد رو پله ای برای adapted شدن با دانش مورد نیاز اون کشور برای تحقیقات phd می دونند...
به نظرم میاد که با توجه به همچین مسئله ای بد نیست همه تخم مرغ های apply تون رو در سبد direct phd نچینید و سعی کنید:
اولا: مواردی رو برای direct phd انتخاب کنید که به background تحصیلی شما نزدیک باشند... (مثلا اگر شما روی swarm sociology کار کردید، apply کردن برای برنامه ای که در مورد socio-plannig هست و شما دیدی از اون ندارید چندان نمی تونه کارا باشه)
ثانیا: چند مورد msc هم اقدام بفرمایید...
معدل شما معدل top ی نیست... و با توجه به اندک بودن funded position ها برای این دست رشته ها، باید دقیقا در دانشگاه های سطح خودتون apply کنید وگرنه احتمال باختن قافیه به applicant های بهتر از خودتون کم نیست...
در مورد fund هم بهتر هست از همین الان برای حالتی که partial fund بهتون تعلق گرفت یا اصلا fund ی کسب نکردید، دنبال راه چاره باشید، چرا که همینطور که عرض کردم رقابت بالاست و funding هم برای رشته های humanity-based محدود...
براتون آرزوی موفقیت دارم