06-11-2015, 11:12 PM
(06-11-2015, 09:39 PM)AmirHasanzadeh نوشته: Torkan و Babak عزیز، ممنون از پاسخ جامع و کاملتون؛
چند سوال جزئی تر میپرسم از خدمتتون. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:
شرایطی رو در نظر بگیرید که بخوام منتظر کنسلی باشم برای وقت سفارت و خیلی خوشبینانه هم بتونم پیدا کنم!
1- من الان #sevis و School code رو دریافت کردم و اصل I-20 هم گفتن که تا 27 نوامبر به دستم خواهد رسید. با این فرض که 30 نوامبر وقت بگیرم، آیا اساسا احتمالی هست که برای spring 2016 (که تو I-20 گفته کلاساش از 19 ژانویه شروع میشه) تو یک ماه باقی مونده اتفاق مثبتی بیفته؟!
2- اگر پروسه صدور ویزا (کلیرنس و غیره) طولانی بشه و بیفته به بعد از شروع ترم چه اتفاقی خواهد افتاد؟ ویزا صادر میشه؟ میشه ازش استفاده کرد؟
3- ممکنه این موضوع که وقت زیادی تا شروع ترم نمونده، روی تصمیم آفیسر برای صدور ویزا تأثیر بذاره؟ حالا چه مثبت چه منفی!
4- با زمانبندی معمول که فرمودین، وقتهایی که دوستان برای نوامبر و دسامبر میگیرن، آیا عموما با هدف ترم summer هست؟
باز هم تشکر فراوان برای پاسختون
درود
دوست من رشته دانشگاه سابقه کار تاهل و خیلی چیزای دیگه! البته شاید نخواید اطلاعات بدید ولی به شخصه میتونم بگم کمی دیره ولی من هیچ کسی حتی با فرض دونستن خیلی چیزا نمیتونه حدس بزنه چقدر طول میکشه. گفتم که از یک هفته تا یک سال هم متغیر بوده.
هیچ اتفاقی نمیفته. عین شرایط من میشه. ترم بهار رو از دست میدید و دیفر باید بکنید و وقتی ویزاتون اماده شد با i-20 جدید برید سفارت. زود (همانطور که میدونید تا 4 ماه باید برید سفارت و ویزا رو بگیرید و بعد اون هم سه ماه وقت دارید تا از کشور خارج بشید)
هیچ چی روی نظر افیسر تاثیر نداره!
معمولا دانشجوها خیلی کم تو این موقع از سال میرن سفارت . مثلا من 2 سال پیش آبان رفتم حتی یک دانشجو هم ندیدم اصلا ایرانی ندیدم! البته خوب استثنا بود اون روز واقعا! کلا ترم summer خیلی کم میرن آمریکا که البته خودم هم باز استثنا شدم!
کلا ماجرا دارم تو این استثناها
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.