07-11-2015, 03:31 PM
(07-11-2015, 03:24 PM)AmirHasanzadeh نوشته: بازم ممنونم از پاسخ سریعتون؛
نکته ای که در مورد سربازی گفتین برام جالبه. یعنی محل سربازی اینقدر مهمه!
یعنی هر کسی که س پ ا ه خدمت کرده دیگه ویزا نمیتونه بگیره؟ یا اگه جای خاصی تو ا ر ت ش بوده باشه باید قید ویزا رو بزنه؟
یه سوال دیگه در مورد سفارت، با شرایط من (واسه دانشگاه اول) و زمانی که باقی مونده، به نظرتون کدوم سفارت برام مناسب تره؟
جایی شنیدم که بعضی از سفارت ها روی بعضی نکته ها (مثلا فاند داشتن یا نداشتن) گیر بیشتری دارن. این درسته؟
مرسی از راهنماییتون
درود
من هم از تعجب شما تعجب میکنم! بله اکثر این افراد ویزا نگرفتن. بودن افرادی که گرفتن اون رو هم خودشون باید توضیح بدن چطوری گرفتن. به احتمال زیاد شنیدم تازگیا دیگه محل خدمت رو نمیزنن در نتیجه خیلی ها راحت میگن مثلا سرباز معلم بودیم و از این چیزا!
من همیشه گفتم با ضریب اطمینان زیاد آنکارا گزینه مناسبی هست ولی در عوض کلیرنس بیشتری داره.
دبی سربازی خیلی گیره.
ایروان بدون فاند کاملا گیر میده.
باکو که بهتره نرین. شاید حتی نتونین وقت بگیرین.
عشق اباد اطلاعاتی ندارم ولی دو هفته پیش یکی از دوستام که رفت گفت 15 نفر رو ریجکت کردن.
البته من به این شنیده ها هیچ وقت اعتماد نداشتم و ندارم!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.