07-11-2015, 06:40 PM
(07-11-2015, 06:11 PM)butterfly نوشته: سلام،
دقیقا سابقه کاری ابتدا برای مدرک در مقطع پایین تر لحاظ میشه و بعد باقی مونده سابقه کار برای مدرک مقطع بالاتر در نظر گرفته میشه. همچنین شما نمی تونید مدرک مقطع پایین تر با پرداخت هزینه آزاد کنید و بعد سابقه کار برای مقطع بالاتر ارائه بدید. اگر شش سال سابقه کار دارید و تعهد خدمت دوره لیسانستون چهار سال هست شما فقط برای یک ترم فوق لیسانس باید هزینه بدید.
ممنونم از پاسخگویی شما
برای سابقه کار، مقطع لیسانس منطقه 3 ، باید چند سال سابقه کار ارئه بدیم همون چهار ساله؟
یه سوال دیگه داشتم:
من که الان میخوام برای پوزیشن های مختلف اقدام کنم به تعداد دانشگاههای مختلفی که فرم پر می کنم باید ریزنمراتم رو بفرستم؟
یا نه میشه الان اسکن شده ریزنمرات رو بفرستم، یعنی یک ترجمه رسمی بگیرم و همون رو اسکن کنم چندجا بفرستم هر کدوم که پذیرش کردند اون وقت ریزنمرات رو مهر و موم شده بفرستم؟
و یک نکته دیگه اینکه من تا سال دیگه اگر الان مدرکم رو آزاد کنم یکسال از سابقه کارم که تا سال دیگه خواهم داشت از بین میره و راهی هست که مدارکم رو الان آزاد نکنم و نزدیک رفتنم برای مهر سال دیگه این کار رو انجام بدم؟
یعنی الان ریزنمرات رو از دانشگاهم برای اپلای کردن بگیرم و ترجمه کنم به صورت غیررسمی و بعدا که تو دانشگاه مقصد مدارک رو بفرستم؟
مدرک لیسانسم رو که میشه آزاد کنم با سابقه کار
و ارشد رو میشه بعدا فرستاد برای دانشگاه مقصد؟