08-11-2015, 12:54 AM
(08-11-2015, 12:08 AM)Torkan نوشته: درود
دوست عزیز من جای شما باشم با کمی تغییر جهت به ایالات متحده فکر میکنم. حیف این همه واسه gre زحمت کشیدید بهتره اونجا هم اپلای کنید. فاند خوبی میتونین بگیرین از ایالات متحده با این رزومه. استادا که الان جواب نمیدن باید چند ماه قبل میزدید هرچند این قاعده کلی نیست. تعداد ایمیلها واقعا بالا رفته و اساتید فرصت جواب دادن به تلفن خونواده رو ندارن چه برسه به ایمیل!
به نظرم یکم سخته بدون استاد پذیرش اونم از تورنتو. به نظر من واترلو ارزشی نداره واسه شما. حالا شاید McGill یه چیزی! اون رایرسون کجاس دیگه!؟
در ضمن اون تبدیل wes اگر از طریق اون فایل excel باشه دقیق نیست و خیلی دست بالا میگیره!
بااحترام،
ترکان
از جوابتون بسیار ممنونم دوست گرانقدرم،
حقیقتش من اون تبدیل به WES رو با استفاده از calculatorیی که تو خود سایتشون موجود هست به دست آوردم. این رو هم فقط برای کامل بودن اطلاعات توی CV نوشتم.
من در حقیقت اول نسبت به کانادا نظری نداشتم و حتی نمی خواستم اپلای کنم. بعداً تصمیم گرفتم 2 یا 3 تا هم کانادا اپلای بکنم (حدود 10 تا آمریکا اپلای خواهم کرد). موضوع اینه که من تیر و مرداد هم به این اساتید میل می زدم، بازهم جواب نمی دادن و برام خیلی عجیبه. حتی اساتیدی که زمینه ی کاریشون تقریباً همون تز ارشد من هست. جالب اینجاست که نه فقط سه چهارتا دانشگاه تاپ کانادا، بلکه دانشگاه هایی چون ویکتوریا، وسترن اونتاریو، اتاوا، و حتی کارلتون هم هیچ جوابی نمی دن. اگر واقعاً قضیه ی حمایت استاد خیلی جدی باشه حتی برای 3 4 تای اول، امکان داره کلاً دست از اپلای برای کانادا بردارم.
بازهم تشکر می کنم از جوابتون و از راهنمایی تون