09-11-2015, 12:23 PM
(09-11-2015, 09:51 AM)Andre نوشته:با سلام و درود. رزومه تحصیلیی بسیار خوبی دارید. آزمون ها هم که به بهترین شکل ممکن پشت سر گذاشتین. اینکه جوابتون رو نمیدن بستگی به زمینه کاری و یا وجود و یا عدم وجود ظرفیت خالی برای اخذ دانشجو جدید برای استاد مربوطه هست. البته دلایل دیگری هم وجود داره. پیشنهاد من اینه که اگر هزینه ها مطرح نیست. برای همان Toronto و UBC هم اپلای کنید. البته در این حالت کاملاً بحث بخت و اقبال پیش میاد ولی چون نمرات آزمون هاتون خوبه فکر میکنم شانس خوبی داشته باشید..
پیشنهاد من: من جای شما باشم با این نمرات برای دانشگاههای آمریکا اقدام میکنم. با این نمرات و معدل میتونید برای دانشگاههای زیر 100 خیلی امیدوار باشید. البته بحث رشته شما (انرژی) و ویزا گرفتن هم هست که در اون صورت شاید بد نباشه که علاوه بر آمریکا و کانادا تحصیل در آلمان هم در نظر بگیرید که اگر از این دو کشور ویزا نگرفتید شانس ادامه تحصیل داشته باشید. این تاپیک رو ببینید.
از لطفتون و از راهنماییتون بسیار ممنون و متشکرم. هرچند برام واقعاً جای تعجبه که چرا دقیقاً امسال هیچ کدام ازین دانشگاه ها جای خالی ندارن (برای رشته ی مکانیک که معمولاً همیشه بالاخره جای خالی هست). من برای تقریباً 10 دانشگاه آمریکا در حال اقدام هستم و هدف اصلیم هم اونجاست، اما برای اطمینان و همچنین داشتن انتخاب های بیشتر، خیلی برام مهم بود از کانادا هم به هر صورت جوابی داشته باشم.
بازم از راهنماییتون سپاس گزارم