09-11-2015, 10:24 PM
(09-11-2015, 09:45 PM)mj666 نوشته: اقای ترکان عزیز ممنون بابت پاسخ های قبلی تون... من یک سوال دارم که شاید سوال خیلی ها باشه. آگر با ایمیل دادن با اساتید به جایی نرسیدیم دیگه اپلای نکنیم. منظورم اینه اگر جواب قوی نگرفتیم چیکار کنیم. ممنون میشم اگر کامل توضیح بدین. من اصلا از اساتید خوب جواب نمی گیرم به طوریکه می خوام واسه ارشد بخونم کم کم (((((.و اینکه دانشگاههای خارج از US news در امریکا چه جوری باید پیدا بشه. با سپاس ازتون.
درود
فکر کنم جای سوال درست نیست. ولی خیر به هیچ وجه اینطور نیست. آمریکا که اصلا اینطور نیست. بعضی از کشوزها مثل کانادا یا استرالیا باید استاد پیدا کرده باشین. ولی این قاعده برای همه جا یکسان نیست. علت این که ایمیل میزنن به علت فانده. دوستان سعی میکنن نظر استاد رو جلب کنن واسه فاند ولی شما همزمان هم نباید چشم امید داشته باشی واسه کسی که کم کم کمش روزی 100 تا ایمیل فقط از دانشجوها واسه اپلای میاد بهش. تازه از همکارا و دانشگاهها و دوستان و تبلیغات و اینجور چیزا خود بخوان حدیث محمل را...!
دانشگاهها رو هم میتونید دیگه با سرچ کردن پیدا کنید. دیگه کاری که الان یه بچه هم میتونه انجام بده.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.