(11-11-2015, 12:35 PM)azari.mahsa نوشته: سلام دوست عزیز .من امتحان زبان هنوز ندادم .معدل لیسانسم 12/75 رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه دامغان ارشدم فعلا 17/76 رشته مهندسی صنایع از علم وصنعت هنوز درسم تموم نشده و استاد راهنمام هم در یکی از دانشگاه های کاندا تدریس می کند می خواستم ببینم شانس فول فاند در دکتری از کانادا را دارم
[url=http://www.academiacafe.com/pf/newreply.php?tid=1575&replyto=96678][/url]
درود،
معدل لیسانس شما متأسفانه نقطه ضعف بسیار بزرگی در رزومه تحصیلی شما محسوب میشه و اکثر دانشگاهها در کانادا معدلهای 14، 15 و 16 رو به عنوان مینیمم برای اپلای کردن در نظر گرفتن. البته محدود دانشگاههایی هستن که معدل یک تعداد مشخصی از واحد (مثلاً 60 واحد آخر) و یا دو سال آخر رو درخواست میکنن.
تا اینجا واجد شرایط شدن برای اپلای کردن بود تا پرونده تون بررسی بشه و بتونید پذیرش بگیرید. کسانی که پذیرش میگیرند و بورس و کمک هزینه هم بهشون تعلق میگیره کسانی هستند که روزمه پژوهشی و تحصیلیشون در بین سایر متقاضیان میدرخشه. در واقع نفرات برتر هستند که تیم پذیرش با ارزیابی هایی که داشتن از بین متقاضی ها انتخاب میکنند.
پیشنهاد: پیشنهاد میکنم که برای مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههایی بدون شهریه اروپا مثل آلمان، نروژ و فنلاند اقدام کنید. پذیرش در این حالت برای شما مطلوب خواهد بود و میتونه پلی باشه برای آینده بهتر. توجه کنید که در این حالت هزینه زندگی در اروپا رو نیاز خواهید داشت. برای جزئیات از دوستان ما در انجمن اروپا کمک بگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers