15-11-2015, 01:29 PM
(15-11-2015, 01:17 PM)Andre نوشته: درود،
معدلتون خوبه، سابقه پژوهشی هم برای یک دانشجوی لیسانسه خیلی خوبه. مابقی مسائل هم خوب پیش بردید. بله شانس دارید ولی اینکه چه مقدار فاند (خصوصاً سال اول) بهتون تعلق بگیر به سایر متقاضی ها و بودجه دانشگاه در ترم مربوطه هم بستگی داره. به نظر من میتونید پذیرش درخوری داشته باشیه که حداقل 60% هزینه زندگی و شهریه (مجموعاً) رو پوشش بده. ددلاین اکثر دانشگاههای کانادایی 15 ژانویه هست. چندی هم 15 دسامبر، اول فوریه و اول می هست باید ببنید که نمره زبان تا چه تاریخی میتونید برسونید. برای اینکه نمره رو ریپورت کنید باید حداقل 2 هفته زمان بگذارید (مثلاً 1 ژانویه) که طبیعتاً باید حداقل دو هفته قبل از این تاریخ باید امتحان داده باشید (یعنی 15 دسامبر). خودتون یک حساب سرانگشتی انجام بدید که میرسید به تاریخهای مذکور یا خیر.
پیشنهاد: با رزومه شما برای کشورهای اروپایی (در صورت اخذ نمره 6.5 و یا 7 در IELTS) هم با فاند جزئی یا کامل شانس دارید. ددلاین خیلی از دانشگاههای ایتالیایی، آلمانی، فنلاندی و سایر از فوریه به بعده که میتونید اونا رو هم در نظر بگیرید. برای اطلاعات بیشتر انجمن اروپا رو ببینید.
پ.ن: در فوروم عضو بشید که راحت تر بشه پستاتون رو پیگیری کرد. من قبل از اینکه به پستی پاسخ بدم معمولاً نگاه اجمالی ای بر پستهای پیشین کاربر دارم.
موفق باشید
درود،
سپاس از پاسختون
بنده هنوز فارغالتحصیل نشدم و بنا به دلایل خانوادگی برای پاییز 17 میتونم اقدام کنم و نه 16 بنابراین ددلاینهای امسال برای من مشکلی نیستند و بیشتر قصدم از پرسیدن، برنامهریزی دقیقتر بود.
چشم به فرومهای اروپایی هم سر میزنم