15-11-2015, 08:44 PM
(13-11-2015, 06:51 PM)fanif نوشته: سلام، برای مستر مکانیک میخوام اقدام کنم
1-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
2-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
3-تافل: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19)
4-جی آر ای: هنوز امتحان ندادم (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال، کل بالای 320)
10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر
دو تا سوال:
کدوم دانشگاهها شانس پذیرش با فاند دارم؟(اگه دانشگاه خاصی هم مد نظرتون هست ممنون میشم اسم ببرید)
اگه دوباره تافل امتحان بدم(اواسط دسامبر) میتونم بالای 100 بشم، مشکلم اینه که ممکنه به یه سری ددلاینا نرسم، راهی هست بتونم نمره قبلیم بفرستم و بعدا نمره جدید قبول کنن؟
خوب مهندسی مواد و متالورژی جزو رشته هایی هست که همینک داره در سطح بالا به خصوص مایکرو و نانو ماتریال و بیو متریال کار میشه و دانشگاههای زیادی روش کار میکنند. با توجه به اینکه مقاله ندارید و gre هم اگر بتونید دقیقا بالای 320 بگیرید شانستون رو میشه از دانشگاههایی top20 در usnews به بعد ارزیابی کرد. معدلتون خوبه ولی واسه رقابت در top20 به نظرم کافی نیست. شما دانشگاههای رنک 30 تا 80 شانس فاند گرفتن دارید به خصوص در دکترا. حتما gre رو خیلی روش وقت بذارید.
سوال دوم رو بعید میدونم مگر اینکه با graduate admission یا هر کسی که مسووله ارتباط برقرار کنید بگید من میتونم قبل ارزیابی نمره جدید رو بفرستم ولی به نظرم سخت میشه دانشگاهی با اون شرایط پیدا کرد. تافل بالای 90 کافیه واسه اپلای و فاند ولی خوب بالای 100 احتمال ta رو افزایش میده در حالت کلی.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.