16-11-2015, 12:07 PM
(15-11-2015, 12:26 PM)ramtinzahed نوشته: ممنونم از بابک عزیز
این خیلی مشخص هستش که درصد پایین هست . میخواستم ببینم که اگر من سند خونه و نامه بانکی و همین طور نامه از محل کارم با حقوق ماهیانه حدود 5میلیون و بیمه ببرم با خودم و دعوت نامه هم از داییم داشته باشم این احتمال وجود داره باز که به من ویزا بدن یا خیر . شما پیشنهاد میکنی که شانسم رو امتحان کنم یا نه .
شما اگر تصمیم گرفتید که اقدام کنید همه این مدارک رو همراه ببرید، ولی تقریبا تمام مواردی که من دیدم رد شدند شرایط کم و بیش شبیه شما داشتهاند و تقریبا همه این مدارک رو هم بردهاند. غالبا این افراد رد شدهاند، ولی به ندرت مواردی بوده که ویزا گرفتهاند. اگر هزینههای سفر و اقدام کردن ویزا براتون مهم نیست، میتونید اقدام بکنید، ولی در جریان باشید که شانس گرفتن ویزا خیلی کمه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.