17-11-2015, 09:33 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2015, 09:34 PM توسط roshanak25.)
(15-10-2015, 06:14 PM)فرید نوشته: من بررسی کردم دیدم همه جا نوشته "IELTS test for UK Visas and Immigration" و جایی ندیدم جدا کرده باشه. این یعنی هم برای ویزای مهاجرتی هم برای بقیه نوع ویزاها این موضوع صدق می کند. اگر جایی جدا نوشته لطفا میشه اینجا بگذارید تا تفاوت مشخص بشود.
سلام. من امروز بیشتر بررسی کردم و بالاخره یه فایل واضح و دقیقی راجعبه این مسئله پیدا کردم. دوستمون Andre درست میگفتن.
از این لینک یه فایلی دانلود کردم که کامل تکلیف کسایی که برای تحصیل میخوان برن رو مشخص کرده.
با توجه به چیزایی که در صفحات مختلف خونده بودم، اینطور متوجه شده بودم که این موضوع اعتبار آیلتس ایران نباید به ویزای تحصیلی تعمیم داده بشه، به همین دلیل هم بحث رو ادامه میدادم. هدفم صرفا رسیدن به اطلاعات درست بود.
موفق باشید.

برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز