19-11-2015, 09:53 AM
(19-11-2015, 12:28 AM)h@$$@n نوشته: باسلام
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید!
مشخصات :
متاهل دارای یک فرزند یک ساله
مدرک تحصیلی :
ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد قبول شدم ولی ثبت نام نکردم (اما امکان ثبت نام در صورت نیاز رو دارم)
کارشناسی (مهندسی نرم افزار) از دانشگاه علمی کاربردی با معدل 15.88
کاردانی نرم افزار از آموزشکده فنی شماره 2 تهران (دولتی) با معدل 12
دیپلم کاردانش رشته کامپیوتر
سوابق کاری با بیمه تامین اجتماعی:
4 سال برنامه نویس در شرکت خصوصی (مسلط به برنامه نویسی و طراحی نرم افزار های تحت وب و ویندوز)
3 سال کارشناس نرم افزار در سازمان دولتی
3 سال مدیر فناوری اطلاعات در همان سازمان (تاکنون)
*سوابق متفرقه و بدون بیمه بصورت پاره وقت هم زیاد دارم
وضعیت زبان:
انگلیسی: خوب بدون مدرک
فرانسه: مقذماتی بدون مدرک
درخواست:
1- با توجه به اینکه به درس خوندن علاقه دارم و با از نو خوندن مهندسی هم مشکلی ندارم! پیشنهاد می کنید برای تحصیل اقدام کنم یا کار؟
2- آیا دانشگاه های دولتی کشور آلمان به شخصی با مشخصات بنده پذیرش می دهند؟ در مورد اتریش چطور؟
3- آیا به شخصی با مشخصات بنده در کشور آلمان یا اتریش کار میدهند؟
4- کشور دیگری با شرایط مناسب تر برای بنده وجود دارد؟
5- کیفیت زندگی در آلمان شرقی با آلمان غربی خیلی متفاوت است؟
پیشاپیش از اینکه وقت گران بها تون رو صرف خوندن و پاسخ دادن به پرسش های بنده می کنید سپاسگزارم
براساس تجربه و دیدی که از وضعیت این برنامه دارم. شما حداقل باید اثبات کنید سابقه کاری با بیمه مناسبی دارید.
ضمناً حساب مالی و تاییدیه مناسب داشته باشید، سطح بالای دانش المانی خوبی برخوردار باشید و اینکه بتونید کارفرمایی پیدا کنید تا برای شغل مورد نظر اقدام بفرمایید.
1- با این سن تقریباً بهتره برای کار اقدام کنید.
2- پذیرش ممکنه اما ویزا گرفتن با این شرایط سخت خواهد بود.
3- در بالا عرض کردم
4- بهتره برای کشورهای مهاجر پذیر مانند کانادا، استرالیا یا دانمارک اقدام کنید.
5- عملاً دیگر اون دوران بسر اومده کیفیت زندگی همجا یکیه اما تمرکز جمعیت و کار در بخشهای غرب و جنوب المان گسترده شده است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public