20-11-2015, 05:33 PM
(20-11-2015, 04:55 PM)javad73 نوشته: سلام.من دانشچوی ترم7 مهندسی شیمی دانشگاه دولتی هستم
بامعدل کل 15.24یک مقاله کنفرانس بین المللی،وان شاالله تا آخرسال94 هم یکISIیک استاد آشنا تو دانشگاه Calgaryدارمبه نظر شما الان برم دنبال گرفتن مدرک زبان وApply وکنکور رو ول کنم یا اینکه کنکور بخونم وارشد قبول بشم وبعداز ارشد برم دنبال Apply؟؟؟لطفا راهنماییم کنید تو بد دو راهی گیر کردم؟؟؟تشکر
درود،
چند توصیه و بعد نظرم رو ارائه میکنم؛
- اول از همه سعی کنید معدلتون رو بالا ببرید. معدل خوب همیشه باهاتونه و در آینده بعد از فارغ التحصیلی امکان تغییر اون وجود نداره و سایر عوامل قابل تغییرند.
- کسی از دانشجوی کارشناسی انتظار مقاله نداره. اگر مقاله ای هم باشه معمولاً به کیفیت مقاطع بالاتر نیست. پس این گزینه تنها یک امتیاز مثبت هست.
- برای آزمون ها زبان و GRE خودتون رو آماده کنید. این آزمون ها (هر دو با هم) بنا به آمادگی فعلیتون از یکسال تا چند سال ممکنه طول بکشه تا نمرات مناسب رو کسب کنید.
پیشنهاد:
دقیقاً از "آشنا" منظورتون چیه؟ استادی بوده که قبلاً زیر نظرشون واحدی رو گذروندین و الان هم در رشته شما در اون دانشگاه هیأت عملی هست؟
اگر اینطوره که شانستون میتونه خیلی بالا بره اگر ایشون دید خوبی نسبت به شما داشته باشه. ولی اگر در دانشکده دیگه هستند و در رشته دیگری فعالن تنها به صورت یک توصیه نامه خیلی خوب میتونند در پذیرش شما تأثیر بگذراند.
به طور کلی من خودم با توجه به شخص خاصی زندگی ام رو برنامه ریزی نمیکنم. اگر هدفتون تحصیل در خارج از کشوره که هر چه زودتر برید بهتره. فردا اینجا ارشد ادامه میدید و با توجه به رشته تون ممکنه درگیر موضوعات تحقیقاتی "مورد دار" بشید که در آینده بر اخذ ویزا شما خیلی تأثیر بدی میتونه بگذاره ولی در مورد دانشجوی کارشناسی که هنوز پژوهشی انجام نداده این مشکلات وجود نداره. این هم در نظر داشته باشید که ممکنه مجبور بشبد (این احتمال رو بسیار قوی در نظر بگیرید) که قسمتی از شهریه + هزینه زندگی تون رو خودتون متقبل بشید و باید برای این مسأله آمادگی داشته باشید. کمتر دوستانی بودند که تونستند برای مقاطع ارشد از دانشگاههای کانادا کمک هزینه رو به طور کامل دریافت کنند. ولی خوب بودند. خود من هم چندی از این دوستان رو میشناسم.
در مورد سوال دیگرتون، اگر هزینه واستون ملاک نیست که پاسخ من یکی هست. مشخص کردن وضعیت خدمت (پایان خدمت/معافیت و یا وثیقه) و خروج از کشور به جهت تحصیل (مجموع هزینه ها رو در نظر بگیرید. رقم بالایی خواهد شد اگر مشمول خدمت باشید و بخواهید وثیقه بگذارید). اگر هزینه ها مهمه و شما نمیتونید تقبل کنید که بهتره در یک دانشگاه خوب داخلی تحصیل کنید و چندین مقاله روی موضوعاتی که خیلی حساسیت خاصی ندارن و همینطور موضوعات خوبی هستند کار کنید و در آینده حتماً برای دکتری شانس خوبی خواهید داشت.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers