21-11-2015, 07:13 PM
(21-11-2015, 05:00 PM)nozarirad نوشته: درود
من مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران با معدل ۱۶.۵ دارم و در چند ساله گذشته در زمینههای نفتو گاز در عسلویه کار میکردم حالا میخوام برای گرفتن دکترا از آلمان اقدام کنم اولا لطفا راهنمایی کنید امکانش هست یا نه و اینکه منظور شما از پرپوزال میشه پرپزل ارشد رو ارائه داد البته به اینخاطر که در زمان التحصیلان خیلی روش کار کردم حدود ۱.۵ سال وقت صرف شد میشه همون رو به استاد راهنما ارائه داد و برای پذیرش امیدوار بود....sepas
سلام
1- intrinsically بله... متتها بدون مقاله و کار تحقیقاتی سخت هست استاد رو مجاب کنید که در زمینه خاصی توانایی فعالیت تحقیقاتی جدی دارید... اگر مقاله هم داشته باشد طبعا شانس بالاتری دارید.. منتها باید در بین position موجود در دانشگاه های مورد نظرتونف موارد نزدیک به field تحقیقاتیتون رو track بفرمایید و بعد با اساتیدی که مسئول اون position ها هستند سعی در برقراری ارتباط داشته باشید...
2- خیر!... اولا proposal دوره دکترا در کل باید حول ایده های نو و بالاخص در اروپا معمولا حول یک پروژه صنعتی تعریف میشه...
بنابراین معمولا بعد از جلب نظر مساعد استاد، تهیه proposal زیر نظر ایشون انجام خواهد شد... البته حین مکاتبه با اساتید ممکن هست استاد از شما proposal طلب کنه که در این مرحله بیشتر چیزی در حد SoP کفایت خواهد کرد...
براتون آرزوی موفقیت دارم