22-11-2015, 06:27 PM
(21-11-2015, 01:20 PM)szeinalilathori نوشته: دوستان سلام
اوایل مهرماه امتحان آزمایشی دادم نمره ی کلی 67 شد که ریدینگ 15 و لیسنیگم 17 شد حدود 15 تا از تی پی او ها رو زدم البته فقط لیسنینگ و ریدینگ. تو این مدت نمره های این دو تا اسکیل بین 19-23 برای لیسنینگ و 17-20 برای ریدینگم متغیر بوده و تقریبا توی این سه هفته رایتینگ و اسپیک کار نکردم.دو روز پیش مجددا آزمایشی دادم تا تفاوت سطحم رو ببینم. متاسفانه بازم نمره ی کلی این دو تا اسکیل در مجموع 32 شد و ریدینگ 18 و لیسن 14. از طرفی من 20 دسامبر تافل ثبت نام کردم. با شرایط موجود به شدت استرس گرفتم. احساس میکنم اصلا نمیدونم باید چکار کنم و دنبال نمره ی بالای 90 هستم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. به نظرتون لازمه من دیفر کنم؟ چقدر احتمال داره من بتونم به نمره تافل بالای 90 برسم؟ با توجه به شرایط موجود بابت رایتینگ و اسپیک چه توصیه ای دارید؟
نکته: متاسفانه من سر جلسه امتحان آزمایشی دوم نمیتونستم درست تمرکز کنم. مرتب ذهنم حول موضات مختلف میچرخید. با این که متن ردینگ رو میخوندم و معنی لغتا رو میدونستم ذهنم برای هماهنگی جملات یاری نمیکرد. همین باعث شد مجبور بشم خیلی راحت از خیلی از سوالات بگذزم.
سلام چون از من پرسیدید منم همینجا پاسخ می دهم. اول اینکه تمام مهارت ها با هم بهتر کار بشه. میشه زمان بیشتری برای یک قسمت گذاشت ولی اصلا کار نکردن غلط. برای افزایش سرعت نوشتن در رایتینگ می توانید از برنامه هایی که بمنظور افزایش سرعت تایپ هست استفاده کنید. احتمال رسیدن به نمره 90 کم می دونم ولی در همین مدت شدنی هست اگر برنامه ریزی خوبی بکنید. باید مرتب به لیسنینگ های تافل گوش کنید در اوقات بیکاری. لیسنینگ مهمترین توانایی هست در تافل چون در همه قسمتها تاثیر می گذاره. اگر بتوانید این قسمت تقویت کنید به بقیه بخش ها نیز کمک می کنه. احتمال زیاد امسال نتوانید پذیرش خوبی بگیرید ولی تلاشتون بکنید و نا امید نباشید و همین تلاش باعث میشه تجربه های زیادی بدست بیاورید که سال اینده به شما کمک خواهد کرد.