22-11-2015, 11:54 PM
(22-11-2015, 06:27 PM)فرید نوشته: سلام چون از من پرسیدید منم همینجا پاسخ می دهم. اول اینکه تمام مهارت ها با هم بهتر کار بشه. میشه زمان بیشتری برای یک قسمت گذاشت ولی اصلا کار نکردن غلط. برای افزایش سرعت نوشتن در رایتینگ می توانید از برنامه هایی که بمنظور افزایش سرعت تایپ هست استفاده کنید. احتمال رسیدن به نمره 90 کم می دونم ولی در همین مدت شدنی هست اگر برنامه ریزی خوبی بکنید. باید مرتب به لیسنینگ های تافل گوش کنید در اوقات بیکاری. لیسنینگ مهمترین توانایی هست در تافل چون در همه قسمتها تاثیر می گذاره. اگر بتوانید این قسمت تقویت کنید به بقیه بخش ها نیز کمک می کنه. احتمال زیاد امسال نتوانید پذیرش خوبی بگیرید ولی تلاشتون بکنید و نا امید نباشید و همین تلاش باعث میشه تجربه های زیادی بدست بیاورید که سال اینده به شما کمک خواهد کرد.
آقا فرید از راهنمایی تون ممنونم. من با توجه به صحبت های شما این استنباط رو میکنم که برای کسب تجربه امتحان دادنم بد نخواهد بود اما برای رسیدن به نمره تافلی که مد نظرمه بهتره دیفر کنم. درسته؟
بابت لیسن هم همینکاری که شما میفرمایید رو دارم انجام میدم سعی میکنم تو اوقات مرده ام هم رو دور حدود 1.3 گوش کنم.