23-11-2015, 10:54 AM
(22-11-2015, 02:19 PM)automotive نوشته: با سلام،
آیا این امکاناتی که برای پیام خصوصی در نظر گرفته اید برای پیام های عمومی هم میتوانید در نظر بگیرید؟
اگر ضرورتی در این کار نمیبینید، حداقل میتوان کلمه ی فرستاده شده در رو به روی پیام در قسمت کاربری هر فرد به صورت Hyperlink در آمده تا بتوان پیام هایی که به صورت عمومی فرستاده ایم را پیگیری کنیم و آن ها را پیدا کنیم؟؟
در حال حاضر این کار غیر ممکن هستش و من اطلاع دارم که پیام ها بعد از 3 ماه خود به خود حذف میشوند ( که این امکان درست کار نمیکند حداقل برای من و بعد از 3 ماه هم هنوز پیام ها وجود دارند که باید به صورت دستی آن ها را پاک کنم)
و دیگر اینکه این هایپر لینک فقط برای صاحب حساب کاربری فعال باشد و نه برای تمام کاربران به صورت عمومی.
اگر این اتفاق صورت بگیرد ممنون شما خواهم بود.
و دیگر اینکه افراد به صورت دستی، مخصوصا افرادی که پیام زیادی میفرستند، پیام ها را پاک میکنند و شاید این پیشنهاد درست نباشد.
با احترام
پ ن: اگر یکی از مدیران یا مدیران ارشد با این کار موافق نیستند لطفا پست رو پاک کنید و من مشکلی ندارم، امیدوارم که پست رو در محل درستی نوشته باشم.
پیامهای پروفایل امکانات خیلی محدودتری نسبت به پیامهای خصوصی دارند و در صورتی که مایل به پیگیری پیامها یا پیدا کردن پیامهایی که در گذشته ارسال کردید باید از پیام خصوصی استفاده کنید.
پیامهای پروفایل بعد از سه ماه حذف خواهند شد. شما در پروفایل خودتون هیچ پیامی ندارید. اگر بود میشد پیگیری کرد که آیا حذف خودکار برای شما کار میکنه یا خیر.
ضمنا، مدیران پستی که خلاف مقررات نباشه رو حذف نخواهند کرد. از این بابت نگران نباشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.