23-11-2015, 04:39 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2015, 04:48 PM توسط automotive.)
(23-11-2015, 02:16 AM)مهمان نوشته: ایا هارد ها رو چک میکنن توی هارد من پر از فیلم و سریاله که این میشه نقض قانون کپی رایت و چون دلم نمیاد پاکشون کنم چیکار باید بکنم ؟
با سلام خدمت شما مهمان گرامی
جواب سوال شما رو دوستان خوبم فرمودند فقط من یک نکته ای باید بگم که اگه نگم ظلم کردم،
ببینید دوست عزیز این افرادی که فیلم ها و سریال ها و موسیقی های زیاد و عالی رو تولید میکنند از این راه کسب درآمد میکنند و زندگیشون از این راه میگذره،
ما به عنوان کشور جهان سوم، به علت های بینهایت زیادی که علت نیست به نظر من بهانه هستش اما شما علت حساب کنید، داریم به صورت غیر قانونی از این محصولات استفاده میکنیم و تریلیون ها دلار خسارت به این افراد و شرکت ها وارد میکنیم، گناه این بنده های خدا چه چیزی هستش که پول ما بسیار کم ارزش هستش و نمیتونیم نسخه اصل این فیلم و سریال و کتاب و ... رو بخریم.
اما نکته مهم برای شمایی که داری به ایالات متحده میری این هستش که احتیاجی به ادامه دادن این کار غیر قانونی و غیر انسانی ندارید،
ببینید دوست عزیز شما قطعا در ایالات متحده دسترسی به اینترنت خواهید داشت،
شبکه ی Stream به نام Netflix در ایالات متحده وجود داره که با ماهی 9.99$ حق اشتراک میتونید مشترک این سایت بشید و به تمام فیلم و سریال های دنیا از اوایل تاریخ سینما تا فیلم های جدید ( البته من نمیدونم چقدر زمان میبره از زمان اکران فیلم در سینما تا زمانی که اجازه ی پخشش در این شبکه فراهم میشه) با کیفیت HD و کاملا قانونی دسترسی داشته باشید. ( من مشترک این سایت نیستم اما با تحقیقاتی که انجام دادم مشخص شده که بهترین هستش و از Plan هاش هم خبر ندارم اما حق اشتراک برای افراد تازه وارد همان مقداری هستش که گفته شد)
و این یعنی بدون نیاز به تلویزیون و آنتن و سیم کشی و باز حق اشتراک برای شبکه هایی که از اون طریق Stream میشن، میتونید با لپتاپ یا pc شخصیتون راحت به این فیلم ها دسترسی داشته باشید.
در ایالات متحده و در کشور های مدرن دانلود و ذخیره آن در ده ها عدد HDD برای فیلم و موسیقی سال هاست که منسوخ شده و افراد یا آنلاین نگاه میکنند یا به سینما میروند و یا نسخه اصل موسیقی مورد علاقه خود را کاملا قانونی میخرند که هم حمایتی کرده باشند از هنرمند مورد علاقه شان هم به قانون و حق دیگران و انسانیت احترام گذاشته باشند.
البته استفاده از NAS در ایالات متحده مرسوم هستش اما نه به دلیلی که شما ذکر کردید، به دلیل قابلیت های دیگه ای که این سیستم های مجزا دارند و توضیحش به فروم مربوط نیست و ادامه نمیدم.
در مورد موسیقی که شبکه های رادیویی به تعداد بسیار زیادی برای هر سبکی وجود داره و اسم نمیبرم فقط میگم اگر رادیو شمارو راضی نمیکنه و دوست دارید که از یک هنرمند خاص یا چند هنرمند خاص موسیقی گوش کنید من شبکه ی Stream بسیار عالی spotify رو به شما معرفی میکنم که با حق اشتراک 9.99$ میتونید از بینهایت هنرمند به صورت قانونی موسیقی گوش کنید هم از موبایل هم از Pc و لپتاپ.
Neflix web site = https://www.netflix.com
Spotify website = [i]https://www.spotify.com/[/i]
دوست عزیز با استفاد از این شبکه ها هم به قانون احترام گذاشته اید هم به انسانیت هم به هنرمندان هم هزینه ی اشتراک این سایت ها بسیار بسیار کم هستش،
امیدوارم همیشه قانونمند زندگی کنید و موفق و پیروز باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید