24-11-2015, 06:45 PM
تابستان برای ویزای دانشجویی رفتم ارمنستان. حدود 9 صبح گفتن که در صف بیستید. فقط ایرانی ها تو صف بودند و ارمنی ها بدون نوبت می رفتند داخل. اکثرا دانشجویی بودیم. مهم نبود کی اومدید هرکی زودتر در صف بود زودتر داخل می رفت. ابتدا دم سفارت یک لیستی بود که اسم کسانی که در مصاحبه بودن اونجا بود. بعد از رد کردن مرحله اول به داخل ساختمانی راهنمایی شدیم که اونجا وسائل چک می شد. کیف دستی کوچک کاری نداشتند و می شد داخل برد. ولی خوراکی ممنوع بود. بعد از این ساختمان وارد ساختمان دیگه ای شدیم که در ورودی به ایرانی ها شماره می داد. بعد ایرانی ها به قسمی راهنمایی می کردن که مدارکشون تحویل بدهند. بعد در سالن منتظر شدیم تا شماره گفته بشه تا انگشت نگاری بکنند. بعد هم منتظر بودیم تا نوبت مصاحبه بشه. اول گفت صبر کن تا پروندت بخونم(از روی فرم دی اس داشت اطلاعاتم می خوند) .برای من که خیلی سوال نکرد و فقط سی وی نگاه کرد و از اون چند تا سوال پرسید. مشخص بود که همون موقع که با من صحبت میکنه یکسری چیزها در اینترنت سرچ می کنه(یا در سایتی که خودشون داشتن). بعد از فرم دی اس یه چیزهایی کپی می کرد در یه صفحه دیگه و برای مطمئن شدم هم بعضی وقت ها از من سوال می کرد که ببینه اطلاعات درسته یا نه( مثلا سال تحصیلی یا خدمت). خودم که رفتم کلیرنس و اکثرا هم رفتن کلیرنس.