(24-11-2015, 11:52 AM)مهمان نوشته: چه موسسه ای هست که دانشجو به قطر میفرسته من میخوام به قطر برم برای فوق لیسانس مهندسی شیمی من جز نخبگان کشوری هستم و تمام نمرات دانشگاه دولتی که اخذ کردم بسیار عالی هست
درود
دوستمون Shihan با تجربه جوابتون رو دادن ولی دو مورد رو بگم:
1- اگر منظورتون ارگان دولتی هست، چون معمولا لفظ نخبگان کشوری برای کسانی به کار میره که از دولت کمک مادی یا معنوی بگیرن. اگر اینطور هست که تا جایی که میدونم رابطه ایران و قطر اونطوری نیست که بتونین مثلا از طریق دولت برین اونجا.
نکته دوم میبینم بعضی ها بد جور هوای پول میزنه به سرشون. مثلا شنیدم یکی از دوستام میگفت بابا ... بایای آمریکا اصلا چرا این همه خودمون رو اذیت میکنیم بریم قطر یا امارات منتمون رو هم میکشن در امد 6 ماهه آمریکا رو هم یک ماهه اونجا میدن.لطفا این حرفها رو نشنیده بگیرید...!
اولا تعداد افرادی که اینگونه هستن تازه اونم ایرانی بسیار بسیار کم هستش. مگر برید عراق مفت کار کنید!
دوما، همه چیز پول نیست. من خود ایران درس میخونم، قطر بورس هم بده نمیرم!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.