26-11-2015, 11:56 PM
ممنون که جواب دادید.
امروز رفتم پلیس+10 و گفتم که می خوام برای معافیت اقدام کنم، آدرس دکتر معتمد می خوام که قبل از اینکه برای معافیت دفترچه بگیرم برم پیشش و ببینم چی میگه.
جالبیش اینجاست که فقط آدرس یک دکتر رو بهم دادن، پرسیدم که برای هر نوع معافیتی باید برم پیش این دکتر؟ گفتند که بله!
خب الان من باید برم پیش دکتر معتمد چی بگم؟؟
بگم برای معافیت اومدم؟ نگم؟ چطور میشه یک دکتر رو برای همه بیماری ها معرفی میکنن؟
(لطفاً من رو روشن کنید!)
(درد دل)
با26 سال سن (پیر شدیم توی این خراب شده) بعد از 2 ماه خودم رو راضی کردم برم خدمت نحس سربازی، وقتی رفتم و پرسیدم که برای کی اعزام میشم گفتن که شهریور95 انگار دنیا روی سرم خراب شد
سربازی من میشه 3 سال، بعد اتمام سربازیم میشم 29 سال!
حالا بعد اون، یک فرد بیکار، بدون هیچ سرمایه ای با این شرایط!
( اون موقع هم میگن پیر شدی برای استخدامی)
حقیقتش اگه مطمئن شدم که معاف می شم که خیلی خوب میشه، اگه معاف نشم نمیرم سربازی
می خوام برای دکتری برم خارج کشور( هرجایی توی اروپا، هر دانشگاهی، فقط اینجا نباشه)
شما لطف کنید چطور مطمئن بشم می تونم معافیت بگیرم یا نه؟
ممنون
امروز رفتم پلیس+10 و گفتم که می خوام برای معافیت اقدام کنم، آدرس دکتر معتمد می خوام که قبل از اینکه برای معافیت دفترچه بگیرم برم پیشش و ببینم چی میگه.
جالبیش اینجاست که فقط آدرس یک دکتر رو بهم دادن، پرسیدم که برای هر نوع معافیتی باید برم پیش این دکتر؟ گفتند که بله!
خب الان من باید برم پیش دکتر معتمد چی بگم؟؟
بگم برای معافیت اومدم؟ نگم؟ چطور میشه یک دکتر رو برای همه بیماری ها معرفی میکنن؟
(لطفاً من رو روشن کنید!)
(درد دل)
با26 سال سن (پیر شدیم توی این خراب شده) بعد از 2 ماه خودم رو راضی کردم برم خدمت نحس سربازی، وقتی رفتم و پرسیدم که برای کی اعزام میشم گفتن که شهریور95 انگار دنیا روی سرم خراب شد
سربازی من میشه 3 سال، بعد اتمام سربازیم میشم 29 سال!
حالا بعد اون، یک فرد بیکار، بدون هیچ سرمایه ای با این شرایط!
( اون موقع هم میگن پیر شدی برای استخدامی)
حقیقتش اگه مطمئن شدم که معاف می شم که خیلی خوب میشه، اگه معاف نشم نمیرم سربازی
می خوام برای دکتری برم خارج کشور( هرجایی توی اروپا، هر دانشگاهی، فقط اینجا نباشه)
شما لطف کنید چطور مطمئن بشم می تونم معافیت بگیرم یا نه؟
ممنون