(11-12-2011, 02:00 AM)bzz نوشته: سلام شهداد جانسلام دوست من،
برادر من متولد 1373 الان داره سال سوم دبیرستان رشته تجربی را میخونه
حتما میخواد در امریکا ادامه تحصیل بده
اگه شد fund بگیره که چه بهتر اکه نشد اهمیتی نداره
میشه 1 راهنماییش کنید
راستی اینم بگم معاف میشه چون تا اون موقع پدرم 60 سالش میشه و بازنشسته است
ای کاش رشته ی مورد علاقشون رو هم ذکر کرده بودید، همین طور معدل حال حاضر و سطح زبان انگلیسی شون و بودجه ای که می تونید صرف کنید...اون موقع دست من خیلی بازتره برای راهنمایی کردن، اما چند نکته:
شما برای تحصیل در مقطع لیسانس در بیشتر موارد نیاز دارید که 12 سال تحصیل رو در ایران تکمیل کرده باشید( به این معنی که بهتره برادر شما تحصیلات پیش دانشگاهی شون رو در ایران سپری کد، البته حتی این امکان وجود داره که ایشون در آمریکا به مدرسه هم برود اما من در اون مورد اطلاعت ندارم)، یک سری دانشگاه ها و کالج ها هم نیاز به پیش دانشگاهی ندارند که در مورد اون اطلاعی ندارم...
به هر حال از ایشون بخواید در این 2 سالی که فرصت دارند ، اولا سطح زبان خودشون رو بالا ببرند، عمدتا دانشگاه های متوسط رو به بالای آمریکایی نیاز به 2 امتحان برای پذیرش دانشجوی مورد نظر دارند
1-TOFEL/IELTS
برادر شما باید سطح زبانشون رو به حدی برسونند که بتونند در یکی از این 2 امتحان شرکت کرده و نمره ی مورد نظر رو کسب کنند، نمره ی مورد نظر بسته به قوانین دانشگاه ها متفاوت است، اما اصولا در مقطع لیسانس به آیلتس بین 5.5 تا 6.5 و تافل 500 تا 560 نگاه می کنند، هرچند در صورتی که برادر شما نتوانند نمره ی مورد نظر را کسب کنند می تواند در صورتی که دانشگاه موردنظر کلاس های ESL را برگزار میکند ابتدا برای آن ها ثبت ام کند یا چند تا کورس زبان را در طول ترم اول بردارد(هزینه ی کورس های زبان بسیار بالاست) و این موضوع سبب میشود که درصد پذیرش ویزای ایشون پایین بیاید.
2-SAT/ACT
SAT/ACT امتحاناتی است که تقریبا تمام دانشگاه ی آمریکایی دانشجویان خود را ملزم به ارایه نمره ی آن میکنند(در مقطع لیسانس)، اما بسیاری از دانشگاه ها این گزینه رو برای دانشجویان خارجی حذف میکنند، در صورتی که برادر شما علاقه ی خاصی به گرفتن فاند دارد حتما باید دارای معدل بالا و نمره ی بالایی در امتحانSAT یا ACT باشد.
گرفتن پارشال فاند کار سختی نیست شما با قبول یکسری از شرایط دانشگاه می توانید فاند دانشگاه رو حفظ کنید...
در صورتی که مواردی رو که عرض کردم اضافه کنید بهتر میتونم کمکتون کنم.....
موفق باشند....