30-11-2015, 11:01 AM
(21-06-2014, 10:42 AM)Simon2007 نوشته:سلام
شما باید هنر skim and scan خودتون رو قوی کنید. آزمون فرصت کافی نمیده تا افراد کند کل متن رو بخونند و درک کنند. پس شما ناچارید روی این دو مهارت کار کنید. بطور خلاصه کتاب بارونز در 200 صفحه ی اول روی برخی مهارت ها کار کرده که کتب دیگه کار نکردند و شاید در نگاه اول چیزهای به درد بخوری نباشند ولی واقعیت اینه که notetaking و این مورد بالا که عرض کردم در آزمون تافل ابزار مهمی محسوب میشند. ضمن اینکه شما تا روز آزمون تا میتونین بخونید. حقیقتا من آزمایش کردم و این واقعیت داره که ریدینگ روی تمام مهارت ها موثر خواهد بود. پس توصیه میکنم جای فکر کردن به تست و سرعت مدتی این برنامه رو تعطیل و فقط به خوندن و گرفتن نکات مهم از متن اختصاص بدید. گاهی ما هنوز در موردی تبحر پیدا نکرده شروع به تست زدن میکنیم که اصلا درست نیست.
شادزی
@ simon2007
سلام
مشکلی که شما بهش اشاره کردید مسئله اصلی من در گرفتن نمره پایین ریدینگه. از طرفی من 20 دسامبر امتحان دارم. تقریبا نمره ی ریدینگ من تو 17 تا TPO که زدم بین 18-22 نمره ام متغیر شده. نداشتن اسکیلی که گفتید مشکل اصلی منه و بعد از خوندن سوال، یا حتی بعد از خوندن قسمتی از متن متاسفانه مطلب اصلی رو فراموش میکنم که این قضیه باعث میشه اکثر مواقع زمان کم بیازم و حداقل 4 سوال آخر رو ازدست میدم سوالاتی که زمان بررسی اگثرا صحیح میزنم.
با توجه به زمان کمی که دارم ممنون میشم اگر نکته ی خاصی جهت حل این مشکل به نظرتون میرسه بفرمایید.
با تشکر