(23-11-2015, 12:52 PM)szeinalilathori نوشته: آقای ترکان عزیز
سلام
اگرچه این پست به بحث مطرح شده مربوط نیست اما چون نظر شما برام مهمه خواستم اینجوری سریعتر به جواب برسم.
من از اوایل مهرماه به صورت جدی برای اپلای شروع کردم. با توجه به اینکه کارمند هستم و مدت سه سال هست که درسم تموم شده تقریبا مشکلات زیادی رو احساس میکنم. میخواستم لطف کنین و برای موارد زیر منو راهنمایی کنین:
1- با توجه به شرایط من چه نمره تافل و جی آر ای لازمه که بگیرم بتونم تو یک دانشگاه خوب امریکایی پذیرش بگیرم:
کارشناسی زیست شناسی با معدل حدود 16.8
کارشناسی ارشد بیوشیمی با معدل 18.09 (رتبه اول ورودی)
مقاله ISI ندارم ولی تو دوتا کنفرانس داخلی شرکت کردم که تو یکی از اونا پوستر کارم به عنوان پوستر برتر انتخاب شد بین 1350 کار ارائه شده و دومی که بین المللی داخل ایران بود بین 300 تا کار ارائه شده قسمت دوم کارم به صورت پوستر ارئه شد و به عنوان پوستر اول انتخاب شد. ضمن اینکه این کار به عنوان طرح نانو پذیرفته شده است.
2- من تو این مدت دو ماه یک ماه رو صرف جی ار ای سابجکت کردم و تقریبا میتونم بگم یک ماهه که دارم به صورت تمام وقت بعد از ساعت کاریم زبان میخونم. اوایل مهر ماه یک امتحان آزمایشی تافل دادم که نتیجه 67 بود. مهارت ها به ترتیب L=17,S=18,W=17, R=15 بود. تا پایان هفته دوم آبان فرصت کمی برای زبان خوندن داشتم بعد از اون حدود سه هفته کار کردن روی دو مهارت ریدینگ و لیسنینگ، 27 آبان مجددا یک آزمایشی دیگه دادم و نتیجه به این شکل بود: L=14,S=19,W=20, R=18. البته تو جلسه سر دو مهارت اول اصلا نمیتونستم تمرکز کنم و مرتب حواسم به موضوعات غیر امتحان پرت میشد. دلیلش رو اصلا نمیتونم بفهمم. از طرفی برای 20 دسامبر امتحان تافل ثبت نام کردم. با شرایط موجود به نوعی مستاصل شدم. لطفا منو راهنمایی کنین که آیا بهتره دیفر کنم یا برای امتحان آماده بشم و امتحان و شرکت کنم؟ چطور روی دو تا اسکیل اسپیک و رایتینگ که کمتر کار کردم متمرکز بشم؟ بابت لیسن و ریدینگ چکار کنم که بتونم بهتر نتیجه بگیرم. بزرگترین مشکل من برای ریدینگ سر جلسه اینه که اگرچه لغت ها رو میفهمم اما نمیتونم کلیت مطلب رو توی ذهنم نگه دارم و بعذ از خوندن یکی دو جمله قبلی ها رو فراموش میکنم. (برای قسمت دوم صحبتم تو تاپیک آمادگی برای تافل آقای سعیدی با توجه به شرایطم یکسری راهنمایی کردن)
نکته:ضمنا من تو این سه هفته تی پی او ها رو تا 15 زدم و شرایط رو مثل شرایط جلسه امتحان برای خودم در نظر میگرفتم(منظورم از نظر زمان بندیه) اما ریدینگ و لیسن رو پشت سر هم نمیزدم.
امیدوارم من به خاطر زیاده گوییم ببخشید اما خواستم یه دید کلی به وضعیت من داشته باشید و بتونید با اشراف کامل به قضیه راهنماییم کنین.
ممنون
الهام
درود
اولا ممنون از دوستمون که جواب رو دادن. واللا بلاد هم انقدرها کفر نبود!
الهام جان، اول از همه بگم رشته شما تجربی بوده و متاسفانه من نباید جوابی بدم که شما رو دچار سردرگمی کنه با توجه به اینکه من در مورد پذیرش در این رشته ها اطلاعات زیادی ندارم.البته ظاهرا رشته ارشدتون طوری هست که بشه حدس زد تا حدودی.
جسارته من تقریبا خیلی کم پیشنهاد میکنم که عجله نکنید ولی برای حالت شما اگر فاند میخواید به نظر من حیفه که اینطوری عجله کنید! شما که gre هم ندادید من جای شما باشم خودم رو اذیت نمیکنم و کمی بازه زمانی رو بیشتر میگیرم. درسته خودم مخالف اپلای واسه بهار هستم ولی من جای شما باشم قشنگ میشینم وقت میذارم و میخونم و حدودای تیر اپلای میکنم واسه ترم بهار 2017 تا ببینم نتایجه چی میشه. نهایتش اینه که 4 ماه بله 4 ماه دیرتر میرید بلاد کفر یا سرزمین شیاطین بزرگ! چون حیفه با این معدل این همه هزینه هم بکنید بعدا فاند هم نتونید بگیرید.
با اینحال اگر مصرید تافل بالای 90 برای شما کفایت میکنه (چون میدونم واقع گرا باشین بالای صد نمیشه به این زودی) واسه اطمینان ولی gre تعیین کننده برای فاند هست. شما هر قدر بیشتر نمره بگیرید احتمال فاند هم بالاتر میره. در مورد تافل در قسمت مربوطه پرسیدین دوستان دیگر نظر میدن و کمک میکنن. علت عدم تمرکز عدم تمرین کافی است به نظر من. من همیشه خودم تمرکز نداشتم در زندگی با تمرین زیاد هست که ناخوداگاه تمرکز بوجود میاد. اگر نمرات خوبی بگیرید از رنکهای 30 تا 70 میتونید اپلای و با کمی ریسک بگم فول فاند بشید. تافل دور و بر 95 و جی ار ای هم خوب بالای 315 و 320 که چه بهتر.
در ضمن بحث من مربوط به دکتراست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.