(12-12-2011, 02:01 AM)Hamidreza_ut نوشته: با سلام.محمد رضا جان مواظب باش دریازده نشی(شوخی میکنم) اما کلا پروازهای طولانی پدیده جت لگ از پیامدهاشون هست، که فکر کنم پرواز شما خیلی کوتاه و راحت باشه اما به هرحال در حال حاضر تقریبا تمام بلیط های صادره الکترونیکی هستید و شما هیچ مشکلی نخواهی داشت، خیلی راحت میری بلیطتت رو نشون میدی و کارت پروازت رو میگیری و باتوجه به اینکه پرواز شما هم یک سره هست، پرواز خیلی راحت و بدون استرسی رو سپری خواهی کرد...البته میزان وسایلی که شما میتونی ببری به کلاس پروازی و شرکت شما بستگی داره...فکر میکنم برای KLM یک چکدان 23 تا 30 کیلویی میتونید ببرید(احتمالا 23 کیلو) و در مورد واسلی داخل هواپیما هم میتونید یک کوله پشتی با خودتون ببرید در خیلی موارد دوستون یک ساک دستی هم با خودشون میبرند و مشکلی پیش نخواهد اومد....
من تابهحال نپریده بودم. میخواستم بپرسم چمدون و ساک دستی چه محدودیت حجمی ای داره؟ پرواز از فرودگاه امام خمینی است با KLM...
راستی کار خاصی باید تو فرودگاه انجام بدم ؟ پرواز 3.30 صبح است... ساعت چند فرودگاه باشم؟
مال من E-ticket هست.. فقط باید پرینت بگیرم ازش دیگه .. آره؟
با تشکر
سعی کنید 2 تا 3 ساعت قبل پرواز فرودگاه باشید شما مشکل خاصی نخواهید داشت...البته من تاحالا از تهران برای پرواز بین الملی نپریدم...اما از شما عوارض خروج طلب خواهند کرد که شما با نشون دادن ویزای تصیلتون سعی کنید از این مقوله جا خالی بدهید.....بعد هم باید بارهاتون رو تحویل بدهید و منتظر باز شدن گیت برای سوار شدن به هواپیما باشید....
یک نکته:سعی کن از E-Ticket خودتون که پرینت گرفتید همراهش کنید با یک مهر از آژانسی که ازش خریداری کردید...البته اگر باشه بهتره والا اگر نباشه مشکلی پیش نخواهد اومد براتون.
با آرزوی پروازی خوش برای شما....