03-12-2015, 10:28 AM
(03-12-2015, 12:12 AM)Davlish نوشته: با سلام دوستان یکم کمک میخواستم
من کارشناسی و کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات خوندم. میخواستم برای دکتری برم سوئد منتهی نمیدونم کدوم دانشگاه خوبه. از اون گذشته شنیدم که بعضی ها میگفتن ممکنه فناوری اطلاعات یه رشته ی جدا نباشه برای همین باید computer science بخونی,با این اوصاف دکتری چی بخونم که مرتبط باشه با فناوری اطلاعات؟؟؟
خواهشا دانگشگاهی که معرفی میکنین زبان اموزشیش انگلیسی باشه
ممنون
(03-12-2015, 03:19 AM)Matinking نوشته: سلام
در سوئد دانشگاه های خوب زیادی مثل KTH، Chalmers، Lund و ... هستند که رشته های حوزه CS رو ارائه می کنند...
منتها در مورد position های دکترا در اروپا چیزی که عملا مهم هست تطبیق تجارب شما برای meet کردن background لازم برای پروژه در دسترس هست، نه عنوان رشته... شما باید پروژه ها و vacancy ها رو چک بفرمایید.. در مواردی که علاقه شما و تجاربتون حرفی برای گفتن دارند، با استاد مورد نظر وارد مکاتبه می شید و اگر اون استاد شما رو برای اون position مناسب دید، رشته شما همون رشته ای خواهد شد که در دپارتمان اون استاد ارائه میشه...
به هر حال در سوئد رشته های متنوعی ( مثل machine learning، networking، ICT و ...) در حیطه CS هست که همونطور که عرض کردم، انتخاب رشته بیشتر در مقاطع B.Sc. و M.Sc. موضوعیت داره تا Ph.D.
براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام .
بسیار ممنون از جناب matinking بابت راهنمایی کامل ایشون . من حیفم اومد اینو نگم . دوست من بهترین کشور در اروپا برای رشته های کامپیوتر و ای تی با بودجه و فاند های هنگفت فنلاند هستش . بهترین موقعیت ها برای دکتری اونجا هستش . اینوگفتم که اونجا رو هماز دستندید .
درباره سوید هم همونطور که دوست عزیز گفتن . لوند , kth و...... وجود دارند .
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana