03-12-2015, 01:48 PM
(03-12-2015, 10:13 AM)لاله11 نوشته: سلام دوستان من نمرم اومد
شدم 88 R 29L17S19 W23
دوماه قبل ووچر داده بودم شده بودم 82 R18 L 22 S22 W22
البته یه ماه از این دوماهو نخوندم
واسه اس اصلا تمرین نداشتم
ولی تی پی اوها کل ریدینگ و لیسنینگ ها رو خوندم من نمرات لیسن تی پی او همش بالای 22 بود و اخر به 24 25 رسیده بود ولی خیلی خیلی لیسن سرجلسه سخت بود خیلی خیلی خیلی زیاد
و تی پی او ریدینگام اوایل کم بود ولی چندتای اخر 27 تا 28 می شد
من برای لیسن کل تی پی اوها + نصفه بارونز و لانگمنو خونده بودم
واسه رایتینگ هم تمپلیت حفظ کرده بودم و چندتا هفته قبل امتحان نوشتم
الان از دوستای خوبم چندتا راهنمایی میخوام
من از این به بعد روزی بیشتر از 4ساعت نمیتونم برای زبان بذارم و در ماکسیمم وقتی که دارم باید جی ار ای و تافلو باید توو اسفند بدم نه دیرتر به نظرتون تا اون موقع میتونم نمرات خوبی بگیرم. تافل بالای 100 میخوام + جی ار ای خوب.
و اینکه واسه لیسن چه کنم من اصلا اصلا اصلا سر تی پی اوها مشکل نداشتم اصلا اصلا الان چی بزنم ؟
ممنونم
سلام
مهارت listening کلیدی ترین مهارت در TOEFL هست... نمره 17 شما نشون دهنده این هست که درک شما از conversation ها و lecture ها بالا نیست...
نمراتتون در writing و reading پایین نیست... پس سعی می کنم اساسا حول دو مهارت دیگه صحبت کنم...
تا اسفند زمان خوبی پیش روی شماست...
برای مهارت listening کار رو با روش transcribe و تمرین با tape های radio lab شروع کنید... بعد از کمی راه افتادن با سرعت نرمال، برید سراغ TPO ها و lecture های 1 تا 15 رو به صورت آموزشی گوش بدید... اول با سرعت 1x... و بعد از اون تا حدود سرعت 2x... تا موردی رو کامل نفهمیدیدف نرید سراغ سوالات... بعد از شروع سوالات، پاسخ هاتون رو evaluate کنید.. اگر در یک نوع سوال همیشه ایراد دارید (مثلا main topic)، به مراجع آموزشی مراجعه کنید و اون نوع سوال و نحوه مواجهه باهاش رو کاملا برای خودتون حلاجی کنید...
برای مهارت speaking اساسا با الهام گیری از روش notefull برای خودتون به ازای هر task یک template طرح بفرمایید... همزمان با روش shadowing باید fluency خودتون رو تقویت کنید... صداتون رو مرتب ضبط کنید و گوش بدید... باید لحنتون رو من باب سرعت بیان در همه جای پاسخ همگام کنید...
"تمرین + تمرین + تمرین" تنها کلید موفقیت در این مهارت هست...
براتون آرزوی موفقیت دارم