03-12-2015, 09:18 PM
(03-12-2015, 12:49 PM)FN63 نوشته: سلام وقتتون بخير.
اول از خانم Nooshafarin ميخام تشكر كنم از اينكه هميشه وقت ميذاريد و انقدر كامل و دقيق به سوالات پاسخ ميديد.
سوالى كه دارم اينكه اگر بعد از لند در كانادا با توجه به شرايط كارى تصميم به ادامه تحصيل (در هر مقطعى يا حتا كالج) بگيريم، آيا بايد مدارك باز هم براى ارزيابى از WES يا شركتهاى مشابه از طريق دانشگاه از اينجا فرستاده بشه يا مدارك و ترجمه شون رو خودمون ببريم كفايت ميكنه؟ من پارسال كه براى پرونده مهاجرت مداركم رو براى ارزيابى فرستادم يك نسخه اضافى از WES گرفتم. اين براى اپلاى كفايت ميكنه؟
سلام. وقت بخیر.
خواهش می کنم دوست عزیز. خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم.
در مورد ارزیابی WES باید عرض کنم که این ارزیابی مختص مهاجرت بوده و با اون نمیشه برای دانشگاه اقدام کرد.
نکته مهم اینکه حتما اصل و ترجمه رسمی و تایید شده مدارک رو همراه داشته باشید.
کاری که من انجام دادم این بود که سه تا پاکت مهر و موم شده حاوی کپی برابر اصل مدرک و ریزنمرات و ترجمه هاشون از دانشگاه هایی که درس خوندم گرفتم. دو نسخه رو گذاشتم ایران که اگر دانشگاه مورد نظر گفت که باید از طرف صادر کننده مدرک پست بشه، از ایران پست بشه به آدرس دانشگاه. یک نسخه رو هم با خودم آوردم که اگر دانشگاه مورد نظر از خودم قبول کرد تقدیم کنم.
ولی در مورد ارزیابی، مدارک حتما باید از طرف صادر کننده مدرک ارسال بشه. در ضمن برخی موسسات و کالج ها، ارزیابی مدرک نمی خوان. شما باید ببینید جایی که اقدام می کنید چی از شما می خواد.
موفق باشید.