(04-12-2015, 12:01 AM)roia نوشته: سلام
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه علوم و فنون مازندران معدل 15
فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران معدل 18
مقاله یک دونه دارم که IsI هست ولی خیلی هم چیز خاصی نیست.
و دیگه وقت ندارم مقاله کار کنم. 5 روز دیگه هم تافل ام رو می دمو زبان ام خوبه و در حد 110 می زنم تو آزمایشیها.
برام رنک دانشگاه مهم نیس ولی فاند خیلی مهمه. با این شرایط فکر می کنید بتونم فاند بگیرم آمریکا؟ برای phd
در ضمن نمره GREام باید چند باشه؟ ممنون می شم اگه زودتر راهنمایی ام کنید چون خیلی وقتم کمه و استرس امتحانا رو نمی تونم کل وب سایت های دانشگاه ها رو مظالعه کنم. من راهنمایی هاتون رو خوندم و خیلی کمک می کنید واقعا.
َ@Torkan
درود
واللا من نمیدونم عجله واسه چیه دقیقا؟ آیا برای gre اماده اید؟ امتحانتون کی هست؟ ددلاین دانشگاهها نزدیکه. خوب تافل رو 110 بیارید که احتمال ta شدن میره بالا. من در مورد دانشگاههای ذکر شده اطلاعاتی ندارم هرچند بعید میدونم زیاد مهم باشه واقعا. مادامی که رکام شخص خاصی براتون نباشه، اسم دانشگاه هم آنچنان رول بازی نمیکنه.
واللا معدل لیسانس که مهمتر از فوقه بینابین هست ولی من میتونم بگم سعی کنید gre بالای 315 بیارید اگر فاند میخواید. مطمین باشید بدون در نظر گرفتن رنک میتونید با این نمرات حداقل در مقطع دکترا فاند بگیرید. گفتن رنک ریسکیه شما از رنکهای 20 یا 30 بهتره بگم تا 100 اپلای کنید. gre 310 دیگه حداقل به خصوص ریاضی رو بالای 165 دیگه باشه حتما.
پ.ن: کسانی که واسه آمریکا اپلای میکنن، حتی اگر علامه دهر هم باشید سعی کنید از رنکینگهای 1 تا 100 چند تا اپلای کنید. نگید هزینه نمیخوام بدم و اینا و ... . مطمینا کسی که میخواد فاند بگیره دیگه باید از خیر 1000 دلار هم که شده بگذره.
نمونش دوست بنده بود که در مقطع ارشد شهریش ویو شد و از ترم بعد 700 تا هم بهش دادن فقط و فقط به خاطر اینکه در اخرین لحظات تصمیم گرفت همت کنه و یه دانشگاه با رنک 120 اپلای کنه در همین رشته شما. البته خوب مستر خوندن انقدر مزایای خاص خودش رو داره که به خصوص نباید زیاد روی رنک حساس بود.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.